Mi volt a legfájdalmasabb dolog, amit a szüleitek mondtak nektek/csináltak veletek?
Anyám: mi a büdös istenért nem döglesz már meg a g*cibe?, ha komolyan ennyire sz@rul vagy minek él még?
Apám: csak a hasára gondol, minek vettelek a nevemre?!, maradtál volna apádnál! ( a vérszerintinél )
Anyám alkoholista volt. Ha nagyon beivott maga elé ültetett a konyhaasztalhoz, miután hazamentem a suliból (10 évesen). Elkezdte mondani, hogy nekem meg se kellett volna születni, mindenkinek csak nyűg vagyok (neki, apámnak, bátyáimnak), bárcsak elment volna abortuszra. Nekem is jobb lett volna, úgyse fog senki sem szeretni soha.
Másnap sose emlékezett semmire és ha elmondtam, miket mondott, hazugnak nevezett, és közölte, hogy csak össze akarom haragítani apámmal, mert gonosz vagyok.
Anyám 20 éves koromban leszokott az italról, azóta úgy teszünk, mintha ezek a dolgok nem történtek volna meg. Nagyszülőként próbálja jóvátenni, amit szülőként elrontott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!