Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a legtöbb...

Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?

Figyelt kérdés
És ne gyertek rögtön azzal hogy közösen vállalták a gyereket, ugyanis akkor a bíróságon is közös felügyeletet kellett volna kérni ha már a "gyereknek 2 szülője van" stb. De konkrétan sok esetben az apa jogait egy tollvonással megszűntetik majd el van várva hogy ugyanúgy a gyerekeinek éljen továbbra is. Ez hol reális szerintetek?
2021. jan. 7. 08:45
 201/227 anonim ***** válasza:
16%

#200, na látod, ezért privát üzenetben írtam meg ennek a válaszadónak, mert nem akartam, hogy politikába menjen át a topic.. viszont Ő felvetette a következő ostobaságot " hogy mellesleg az egyenlőségnek semmi köze sincs ahhoz hogy valaki szereti meri a gyerekét."

Az én véleményem annyi, hogy ellenkezőleg, az emberiség jó része a "redszerváltásokon" szív, és remélhetőleg hamarosan Kína lesz a világ vezető hatalma, nem az USA. Én őszintén szorítok neki, hogy ez mihamarabb beövetkezzen. És mint bizonnyal tudod, Kína állami ideológiája a marxizmus. (ennyit arról, hogy "összeomlott")

Én spec sokkal szívesebben élnék a 60-as, 70-es évek feltételei között, szerintem sokkal emberibb volt az a kor a mainál.

politika OFF

A pszichologizálni szándékozó okoskodókat meg tájékoztatom, hogy teljes családban nőttem fel, úgyhogy abba lehet hagyni az efféle találgatásokat.

2021. jan. 9. 11:19
 202/227 A kérdező kommentje:
Nem én lovagolok a témán hanem ti. És egyébként az anyatigrisséghez hozzászolva: nekem is van gyerekem, ám a többséggel ellentétben nem egy elkényeztetett mini diktátort nevelek belőle, hanem normális embert
2021. jan. 9. 11:43
 203/227 anonim ***** válasza:
89%
A kérdezőnek kívánok egy olyan exférjet, aki ghostingol a gyerekneveléssel kapcsolatban a válás után annak minden bajával együtt és egy keresetből, mindenféle pótlék és támogatás nélkül nevelje fel a gyerekeit. Azért ha pszichés roncsok lesznek felnőtten, majd tessék a szemükbe nézni és elmondani, hogy te csesztél így ki velük. Kíváncsi leszek, hányszor nyitnák rád utánad az ajtót.
2021. jan. 9. 12:59
 204/227 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező #167.-ik hozzászólásában:

“Lelövöm a poént,... gyerekem sincsen.”

Kérdező ugyanitt #202.-ik kommentben:

“Nekem is van gyerekem.”

Ezt mivel magyarázod? :DDD

2021. jan. 9. 13:12
 205/227 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat, de szerencsére a férjem kitart mellettünk a végsőkig, de ha esetleg ne adj isten úgy alakulna hogy válunk akkor is mindent megtennék hogy jó kapcsolata legyen a gyerekkel. Ha nem akarja akkor pedig nem fogom erőltetni, hiszen tudom mit vállaltam, nem azért szültem gyereket hogy majd legyen okom valamiért pénzt kunyerálni
2021. jan. 9. 13:13
 206/227 anonim ***** válasza:
88%
Bukó xDDDD
 207/227 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom, én nem kértem hogy írj 🤷‍♀️🤷‍♀️ nem tudom minek erőlteted a véleményed ha láthatóan nem egyeztünk. Én elfogadom, hogy te ilyen vagy, ennyire egyszerű.
 208/227 anonim ***** válasza:
85%
Egy világi troll a kérdező!
2021. jan. 9. 13:15
 209/227 anonim ***** válasza:
85%

El ne higgyétek egy szavát se, csak egy porbafingó provokátor. :D

Biztosan egy 15 éves tini, aki unatkozik az online oktatás közben! :D

2021. jan. 9. 13:23
 210/227 anonim ***** válasza:
87%
Hát hazudik össze vissza már azt se tudja mit találjon ki ráadásul a stílusa is megváltozott így a végére 😂
2021. jan. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!