Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?
#200, na látod, ezért privát üzenetben írtam meg ennek a válaszadónak, mert nem akartam, hogy politikába menjen át a topic.. viszont Ő felvetette a következő ostobaságot " hogy mellesleg az egyenlőségnek semmi köze sincs ahhoz hogy valaki szereti meri a gyerekét."
Az én véleményem annyi, hogy ellenkezőleg, az emberiség jó része a "redszerváltásokon" szív, és remélhetőleg hamarosan Kína lesz a világ vezető hatalma, nem az USA. Én őszintén szorítok neki, hogy ez mihamarabb beövetkezzen. És mint bizonnyal tudod, Kína állami ideológiája a marxizmus. (ennyit arról, hogy "összeomlott")
Én spec sokkal szívesebben élnék a 60-as, 70-es évek feltételei között, szerintem sokkal emberibb volt az a kor a mainál.
politika OFF
A pszichologizálni szándékozó okoskodókat meg tájékoztatom, hogy teljes családban nőttem fel, úgyhogy abba lehet hagyni az efféle találgatásokat.
Kérdező #167.-ik hozzászólásában:
“Lelövöm a poént,... gyerekem sincsen.”
Kérdező ugyanitt #202.-ik kommentben:
“Nekem is van gyerekem.”
Ezt mivel magyarázod? :DDD
El ne higgyétek egy szavát se, csak egy porbafingó provokátor. :D
Biztosan egy 15 éves tini, aki unatkozik az online oktatás közben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!