Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?
Hát én a gyerekem egészségét nem áldoznám fel azért, hogy spóroljak két fillért, de te tudod.
Koleszosként nekem egyedül volt elég ennyi kaja, mint amit most leírtál. Pedig én sem vagyok “2 tonnás”. Csak aktívan sportolok.
Attól is függ, nincs e valami gixer. Nálunk pl glutén és laktóz allergia. Külön kell neki főzni és sokszor nem olcsó alapanyagokból.
Matek korepre jár, az havi 20 000.
Sajnos muszáj, mert nagyon nem ment neki és én se vagyok egy matek zseni, a gimis matekba beletört a bicskám, kénytelen vagyok járatni.
Tánca jár, ami havi 12 000 és ez még az olcsó szakkör kategória. Ha pl teniszezni, vagy lovagolni akarna, akkor 12 000 egy hetet ha fedezne.
Tánchoz kb három havonta kell fellépésekre egyforma ruha, póló, évente két tánccipő. Úgyhogy átlagolva a havi 12 000 az inkább havi 20.
Havi 2000 osztálypénz.
Ekkora gyereknek bizony kell laptop(főleg a vírus óta, okostelefon stb), nem árt néha ha kirándul, évente legalább pár napot nyaral és manapság ezek nem a luxus kategória, nem nagyon van olyan osztálytársa, akinek ezek nem adatnak meg. Inkább ellenkezőleg, lassan az a ciki ha "csak" Horvátba mentek egy hétre és nem pedig 2 hét Maldívra.
Szóval ha nálunk csak a táncot+korepet veszed akkor havi 40 a gyerek és még nem evett semmit se (az nálunk kb havi 50 csak a gyereknek). Ha, lebontanám hónapra a nyaralás rá eső részét, ruháit, laptopot, telót, nagyobb ajándékot szülinapra/Karácsonyra, ami ált. egy drágább műszaki cikk, akkor bőven 100 felett van/hó és mondom, nem luxus körülmények között élünk egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!