Alkoholista szülők felnőtt gyerekeihez szólok: Ha máról holnapra súlyos beteg lenne a szülőd, 0 jövedelemmel, és egész napos felügyeletet igényelne, ameddig él, hogy döntenél? Lejjebb kifejtem.
Én nem segítenék neki.
Apámmal 10 éve nem beszélek, ha haldoklana se beszélnék vele.
Én az enyémmel lakok. Már kezdtem látni, hogy mikor gyújtja fel ezt az ürülékkel kibélelt kócerájt, ahogy benne vagyok én is.
Negyedszerre nem beszéltem rá a kezelésre a hetek alatt. Legutóbb megmondtam neki, nem érdekel. A törvény által garantált dolgokat kap. Inni vizet. Naponta többször kérdezem, hogy kér-e mentőt.
Néztem, hogy majdnem meghalt. Aztán a halál kapujában nagyon megijedt. És sűrgősen bekérette magát a kórházba a vírusjárványban. Felépült, hogy újrakezdje.
Azon felül, hogy kívülről nagyon rosszul néz ki. Nincs kétségem felőle, hogy belülről nagyon jól érzi magát. Ahogy nevet rám. De ennek csak egy dolog lehet a vége.
Lassan már nekem is remeg a kezem, attól amit látok és amit láttam az elmúlt 20-30 évben. Nem hiszem, hogy megéri mellette lenni.
Egy mentős egyszer emlegette, hogy nem tudja őrültnek nyilvánítani. A leszázalékolásról is kezdek hallani.
Ez így nem állapot, hogy ezt hagyják. Hitelt és alkoholt adnak ilyen embereknek, papírokat írhat alá... Kéne egy anonim érdekvédelmi szövetség alkoholista szülők gyerekeinek, menedékházakkal meg mindennel.
Meg egy rendes passzív eutanáziás eljárási rend. Államilag belerakhatnák mostmár egy elhagyatott bakterházba tele olcsó tisztaszesszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!