Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?
#191-193 hagy legyen már a magánügyem az anyatigris-mentalítással bírók (szerintem egyébként ők a szociopaták) megvetése.
"Amúgy szerintem neked tényleg nem sok jó jutott az életben," - kössz. pl kiváló párkapcsolatban élek huszonéve, és ezzel eleve nem a többséghez tartozom - sajnos.
"A pedofilokról mi a véleményed egyébként?" - az egy betegség, kérlek alássan.
Én fennakadtam azon, hogy egy törtes példát sem tudsz megoldani. Lehet, hogy van valami Stockholm-szindrómás nő, aki elvisel, de hogy nem vagy egy értelmiségi, az is biztos.
Süt rólad a frusztráció a saját elrontott életeddel kapcsolatban.
#196, összekeversz egy másik válaszadóval... informatikusként tökéletesen elboldogulok a törtekkel:) "de hogy nem vagy egy értelmiségi" - ezt inkább kitüntésnek veszem, ha megbocsájtod... nem vagyok oda az "értelmiségi középosztályért" mint marxista-anarchista.
"Süt rólad a frusztráció a saját elrontott életeddel kapcsolatban." - az élettemmel addig volt bajom, amíg volt a közelemben "anyatigris" - de már több évtizede nincs:)))
Kedves hikal01!
Köszönöm az üzeneted, de nem kellett volna mert én már lezártam veled a vitát és nem vagyok rád kíváncsi, ahogy valószínűleg a saját anyád és apád se volt rád az soha, azért vagy ilyen idegbeteg.
Tessék, lássátok amit írt!
U.i.: már rohanok is 20 évesen Kommunista Kiáltvány olvasni. 😂😂
Az üzenet:
"mellesleg az egyenlőségnek semmi köze sincs ahhoz hogy valaki szereti meri a gyerekét. 😂😂 tán apád ott hagyott mikor kicsi voltál és nem foglalkozott veled vagy mi," - ugye a gondolkodás nem az erősséged... Ha elolvasnád a Kommunista Kiáltványt, talán ráeszmélnél, hogy miért szól a 2. fejezete a polgári család kritikájáról... mond neked valamit az örökölhető vagyon pl, minden egyenlőtlenség egyik fő forrása? Vagy az "én a lagjobb genetikájú és legjobb eltartóképességű férfit keresem a jövendő babám apjának"
Stb... Tudod, itt tévedtek egyébként a marxizmus klasszikusai... ugye Révai közismert példája arról, hogy senkinek sem kell 5 bunda, hisz csak 1-et tud hordani... Nem kalkulált "családcentrikusékkal" akik gátlástalanul elvesznek 50 bundát is, mert a saját gyerekeik, a gyerekeik gyerekei, meg minden span aki elő tudja mozdítani majd a család helyzetét... Szóval ki kell, hogy jelentsem, hoyg a társadalmi egyenlőség legfőbb gátjai a családcentrikusok, az anyatigrisek, és egyenlőség csak akkor alakulhat ki, ha sikerül ezeket az ösztönöket háttérbe szorítani.
Na, ezen gondolkodj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!