Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a legtöbb...

Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?

Figyelt kérdés
És ne gyertek rögtön azzal hogy közösen vállalták a gyereket, ugyanis akkor a bíróságon is közös felügyeletet kellett volna kérni ha már a "gyereknek 2 szülője van" stb. De konkrétan sok esetben az apa jogait egy tollvonással megszűntetik majd el van várva hogy ugyanúgy a gyerekeinek éljen továbbra is. Ez hol reális szerintetek?
2021. jan. 7. 08:45
 171/227 anonim ***** válasza:
34%
170# mert az anyja biztos nem tudta neki megvenni az új ájfont a 25 000es gyerektartásból.
2021. jan. 8. 12:04
 172/227 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nőgyűlölő, tekintve hogy én is nő vagyok. Csak nem szeretem ezeket a sajnáljuk szegény magára hagyott anyukákat sztereotípiákat, ugyanis több olyan esetet ismerek ahol a nő szívózik rendszeresen a válás után az apával, tiltja a gyereket, átmegy diktátorba, aztán meg mikor az apa megunja és leszrja a gyereket meg gyerektartást is csak annyit fizet amennyit okvetlenül muszáj akkor elkezdenek sírni mindenkinek hogy milyen szemét is a gyerek apja
2021. jan. 8. 12:04
 173/227 anonim ***** válasza:
68%
De ez téged miben érint, hogy másfél napja erről fröcsögsz 0-24?
2021. jan. 8. 12:15
 174/227 anonim ***** válasza:
64%
Szóval szerinted normális az, ha vlaki a válás után teljes közönnyel van a gyerekei felé, és korrekt az ha 25 ezer forinttal letudja a dolgot?
2021. jan. 8. 13:43
 175/227 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy őszintén, a mai világban, a jelenlegi helyzetben meg pláne ritka az amikor valaki annyira jól áll anyagilag hogy egyedül tudja nevelni a gyereket. Szomorú magyar igazság, de attól még ez van. Ha a férfi megcsinálni megtudja a gyereket akkor a felelősséget is vállalni kell. Ha együtt vannak akkor se intézi el havi 25 ezerrel a gyerek dolgait. Most nyilván más dolog amikor valaki ész nélkül potyogtat, vagy válás után tényleg aljas módon viselkedik és tiltja a gyereket. Mellesleg ha van papír, bármi a gyerek felügyeleti jogáról akkor az anyuka nem teheti meg hogy pl nem engedi el a gyereket vagy ha mégis akkor az apuka forduljon hivatalos szerv felé. Én nem tudom te mit kattogsz ezen, csak nem egy elvált apukát néztél ki magadnak?
2021. jan. 8. 13:48
 176/227 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is ez jutott eszembe! A kérdező egy szingli apuka után futhat és zavarja, hogy apuka a gyerekekkel is foglalkozik/beszélő viszonyban van az exfeleséggel és ez zavarja a nőiességében.
2021. jan. 8. 13:50
 177/227 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy vagy kamu, vagy ennyire elmebeteg vagy akár mindkettő. Milyen felfogás ez, hogy válás után az anya dolga minden az apa meg el van intézve havi 25 ezerrel mert ha rendes a főnöke többre nem is jelenti be? Én nem tudom normális embernek ez hogy jut eszébe. De tudod mit, jelentse csak be 120 ezerre évtizedeken át, nehogy több nyugdíjat kapjon.
2021. jan. 8. 13:52
 178/227 anonim ***** válasza:
65%
Az meg hogy mindenkit lepontozol vicc, kb senki se ad neked igazat mégis hajtogatod a baromságod.
2021. jan. 8. 14:00
 179/227 anonim ***** válasza:
61%
Ha már más öröme nincsen. :)
2021. jan. 8. 14:04
 180/227 anonim ***** válasza:
89%
ez nő? A lópikulát 😂😂 a nőgyűlölő incel szerencsétlen, hány ilyen rinyája volt már, te jó ég 😁😁😁
2021. jan. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!