Anya lemondott a szülői felügyeleti jogáról Mit tehetek az ellene ha nem beszámítható de nincs írásos bizonyítékom?
kislányom 11 hónapos korában kilépett a kapcsolatunkból.Bíróság előtt lemondott a felügyeleti jogáról eztán ujra megpróbáltuk a családot egybe tartani nem ment. Fél éve ismét szétmentünk jelenleg 2,5éves a pici s most a gyámhatósághoz fordult láthatási kérelemmel.Van egy másik gyermeke akit ő nevel s azzal szerintem nem megfelelően bánik (bántalmazza ugy beszél vele mint a kivert kutyával stb) valamint anya (mármint ha lehet annak nevezni) nem egyszer dührohamait saját maga testén vezette le akár nyilvános helyen is felpofozta magát stb... Jelenleg pszihológushoz jár Aki gyógyszert nem ir neki mert annó függő volt s fenn áll az esélye a túladagolásra.
Attól tartok hogy a kislányomon tölti ki egyszer dühét.. ahogy tette már azt a fiával is.
Eddig 99 %ban a nagyszülők is jelen voltak mikor elvitte a picit. Vett 1 lakást s nem merem oda engedni a lányomat. Gyámhatósághoz fordult. Mire számítsak? mit tegyek h ne érje baj a babám????
Te is jól megnézted, kivel alapítasz családot.
Keress ügyvédet, ő tudja, hogy milyen lehetőségeid vannak.
Fsz feláll, ész megáll. Biztos, hogy voltak nyomai annak, hogy elmebeteg, de biztosan jól csinált valamit. Ugye. Most meg a gyerek issza meg a levét.
Jah, én anyám is ilyen volt, csak nekem apám is. Nagyanyám nevelt és minden rendben van. Csak azért mondom, hogy nyugi, ha eszedbe jut, hogy mi lesz majd pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!