Elviitethetnek-e a rendőrökkel, ha veszekedwk az apámmal, de nem vagyok részeg, tehát beszámítható vagyok?
Utálnak otthon es ma tobb kiserlet is volt erre. Egyszer megtettek, de akkor egy pofont adtam vkinek. Allandoan bantanak lelkileg es ki akarnak turni. Mit tegyek? Hogyan vedekezzek?
Ha siman ordibalok, meg nem vitethetnek el, nem? Nem fenywgetőzök.
Mire volt ma több kísérlet?
A rendőrhívásra? Továbbá Felpofoztál valakit és korábban rendőrt hívtak rád?
Egyébként hány éves vagy és Mi a probléma forrása?
Ha nem közterületen csinálod, akkor nem vitethetnek el.
Ha részeg vagy akkor sem.
Mennyi idős vagy? Van jogod a lakásban tartózkodni, vagy felnőtt nagykorú személy vagy, akit esetleg tulajdonjog hiányában kitehetnek?
Túl sok mindentől függ ez, hogy a rendőr elvihet/kitehet e.
Nem. Nem vitethetnek el. Ha muszáj védekezésként lekenned neki egyet, akkor figyelj, hogy úgy üsd meg, hogy nyoma ne maradjon és ne tudjon semmit sem bizonyítani.
Egyébként igyekezz onnan mihamarabb elköltözni és minden pénzedet vidd el tőlük. A házrészedet fizettesd ki velük: menj el egy ügyvédhez. ne hagyd, hogy kiforgassak a jogos örökségedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!