Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondanátok, ha a lányotok...

Mit mondanátok, ha a lányotok hajnalban hazavinne egy 15 éves, eléggé részeg srácot?

Figyelt kérdés

Én lennék a lány... Az történt, hogy tegnap este elmentem pár barátnőmmel kicsit bulizni. Már az este elején találkoztam az egyik gimis barátnőm öccsével, akkor sem volt józan, de a haverjai mondták, hogy vigyáznak rá.

Hajnalban találkoztam Vele, amikor már azt sem tudta, hogy hol volt, csak azt hajtogatta, hogy a barátai a Corvintetőnél vannak és odamegy, erre elindult a másik irányba, majd kb. összeesett, de szerinte csak megbotlott. Mondta, hogy felhívja az apját, hogy jöjjön érte, mert nem talál taxit. De tudtam, hogy a szülei síelni vannak, ezért úgy voltam vele, hogy így nem küldöm egyedül haza, mert még elalszik az ajtó előtt a végén. Ezért hazahoztam és feljutottunk a szobámig lebukás nélkül, reggel viszont eléggé kellemetlen volt a helyzet. Délelőtt anyáék nem voltak itthon, mi elvoltunk, aztán mikor mentek el szülinapi ebédre, mondta anya, hogy majd délután/este megbeszéljük ezt, ha én is itthon leszek.

És most nem tudom, hogy mire számítsak.

Én 17 éves vagyok.

2015. márc. 7. 14:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%

Mondd el őszintén a történteket.

Én egyrészt megdicsérnélek, hogy nem hagytál cserben egy fiatal kölköt. Másrészt leszúrnálak, hogy nem szóltál nekem, mert egy fiatalkorúról van szó, akit nem memt haza éjszaka, és a szülei aggódhattak érte. Igen, még külföldről is, hiszen mobilon értesülhettek volna róla, hogy "eltűnt" a gyerek.

De azért büszke lennek rád azért, mert nem hagytad cserben őt.

2015. márc. 7. 14:37
 2/27 Joci_27 ***** válasza:
37%
Biztos nagyot néznék. Mondjuk ha higgadtan előadod a sztorit (és tényleg ez történt), akkor talán meg fogják érteni, bár ettől függetlenül nem lesznek boldogok, hogy hazacipeltél egy mattrészeg hülyegyereket.
2015. márc. 7. 14:37
 3/27 anonim ***** válasza:
98%

Egyutt aludtatok?

Mert ha nem akkor eleg csak ha megmagyarazod neki hogy nem akartad egyedul hagyni mert feltel hogy baja lesz..

Szerintem megerti anyukad is hogy nem hagyhattal egyedul egy reszeg 15 evest..

2015. márc. 7. 14:38
 4/27 anonim ***** válasza:
37%

Elmondod őszintén, hogy mi volt, hogy került oda a gimis osztálytársad öccse és hogy miért nem akartad őket éjszaka felébreszteni, amikor haza estetek.

Mondjuk azt nem értem, hogyha anyádék elmentek délelőtt a dolgukra, akkor miért nem küldted haza a srácot?

Addigra csak józan lett volna már.

Mondjuk nem tudom, mit takar nálad a "mi elvoltunk" kifejezés? Mondjuk nálam nem azt, hogy leültünk reggelizni vagy Tom&Jerry-t nézni a "jó reggelt skacok" klasszikus tv műsorban.

Mire számítsál? Fogalmam sincs. Ha az én lányaim csinálnák ezt, akkor nem hinném, hogy boldog lennék tőle.

Főleg úgy, hogy azt se tudom, hogy kit hoz haza?!

Nyilván nem minden hétvégén csinálod ezt, de azért van mindennek egy "határa". Még ha nem is "rossz szándékból" vitted haza.

2015. márc. 7. 14:39
 5/27 anonim ***** válasza:
97%

Én megkérdezném, hogy ki volt az és kész, nem nagyon zaklatna fel a dolog, az én fiatalkoromban is volt ilyen. Semmi rosszat nem tettél, sőt.

De szerintem a legközelebb érdemes lenne írni egy cetlit a szüleidnek és kitenni a hűtőre, hogy ne lepődjenek meg. Mert ha az én gyerekem szobájából tántorogna le egy másnapos kifiú, hát én is meglepődnék elsőre. Ellenben ha írna egy üzenetet, hogy "anya, apa, a peti a kati öccse, nem talált haza egyedül este mert nem érezte jól magát, és a szülei nincsenek otthon a héten, ma nálunk alszik, ne lepődjetek meg", akkor nem is lepődnék meg.

2015. márc. 7. 14:40
 6/27 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk én megkérdezném tőled, hogy a bátyusnak miért nem szóltál? Hiszen még ha te nem is tudod a számát, az öccse csak tudja már .. elég kinézned a telefonjából vagy arról felhívnod, hogy jöjjön érte.

Nem tudom, nekem ez azért kicsit bűzlik.

2015. márc. 7. 14:41
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Hát én örülnék, hogy nem hagytál az utcán magára egy 15 éves részeg kölyköt, de az is biztos, hogy hogy felhívnám a gyerek szüleit.
2015. márc. 7. 14:41
 8/27 A kérdező kommentje:

A szüleinek nem szokása annyira az aggódás, ha külföldön vannak, akkor meg van, hogy napokig nem beszélnek a sráccal.

Együtt aludtunk, ami az én egyszemélyes ágyamon úgy nézett ki, hogy félig rajta feküdtem.

Azért nem küldtem el, mert kb. fél 10-kor ébredt fel, utána reggeliztünk, fürödtünk, beszélgettünk, majd hazament nemrég.

2015. márc. 7. 14:44
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Miért nem a kanapén aludt, vagy miért nem terítettél le neki pokrócot, ágyneműt az ágyad mellé? Azért az furi, hogy egymáson aludtatok.

A srác majd mesélheti a suliban, hogy megdöngetett egy idősebb csajt. :-)

2015. márc. 7. 14:48
 10/27 Joci_27 ***** válasza:
63%
Amúgy meg elcseszett egy generáció vagytok, lehet, hogy öreg vagyok, de ez van. Egyáltalán mit keres egy 15 éves gyerek tökrészegen hajnalban a városban? Ha meg elég nagy fiú volt ahhoz hogy elmenjen a haverjaival lerészegedni, akkor ahhoz is legyen elég nagy fiú, hogy utána hazataláljon, és ne egy lánynak kelljen őt felvinni magához, mert megsajnálta. Szánalmas. Milyen férfi lesz az ilyenből?
2015. márc. 7. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!