Mit mondanátok, ha a lányotok hajnalban hazavinne egy 15 éves, eléggé részeg srácot?
Én lennék a lány... Az történt, hogy tegnap este elmentem pár barátnőmmel kicsit bulizni. Már az este elején találkoztam az egyik gimis barátnőm öccsével, akkor sem volt józan, de a haverjai mondták, hogy vigyáznak rá.
Hajnalban találkoztam Vele, amikor már azt sem tudta, hogy hol volt, csak azt hajtogatta, hogy a barátai a Corvintetőnél vannak és odamegy, erre elindult a másik irányba, majd kb. összeesett, de szerinte csak megbotlott. Mondta, hogy felhívja az apját, hogy jöjjön érte, mert nem talál taxit. De tudtam, hogy a szülei síelni vannak, ezért úgy voltam vele, hogy így nem küldöm egyedül haza, mert még elalszik az ajtó előtt a végén. Ezért hazahoztam és feljutottunk a szobámig lebukás nélkül, reggel viszont eléggé kellemetlen volt a helyzet. Délelőtt anyáék nem voltak itthon, mi elvoltunk, aztán mikor mentek el szülinapi ebédre, mondta anya, hogy majd délután/este megbeszéljük ezt, ha én is itthon leszek.
És most nem tudom, hogy mire számítsak.
Én 17 éves vagyok.
*csak ésszel kell mindent.
Ez lemaradt. :)
mond el neki az igazat, hogy nem akartad hogy a fiú az utcán aludjon . Szerintem ez segítőkészségre vall, hogy hazavitted, mert sajnos járnak így fiatalok, és ahelyett hogy otthagytad volna megfagyni hazavitted. nincs ezzel semmi baj. remélem anyukád is megérti!
Én is jártam már így, bár én lány vagyok és lányt vittem haza, viszont az öcsém is hozott haza már egy csajt akik totálrészeg volt. Mindenféle hátsó szándék nélkül. Én a tesommal aludtam a csaj a szobámba.
Tehát mond el őszintén hogy mi történt.
"Együtt aludtunk, ami az én egyszemélyes ágyamon úgy nézett ki, hogy félig rajta feküdtem."
"Én sem voltam éppen józan"
Vagyis halovány fogalmad nincsen, hogy mi is történt -esetleg- közöttetek!!
Egy biztos, hogy se te nem vagy százas, sem a szüleitek!
Amúgy kiderül majd 9 hónap múlva...
??? :D
Miért ne lenne fogalmam arról, hogy mi történt?
Az, hogy kicsit szédültem és fájt a fejem, nem jelenti azt, hogy annyira részeg voltam, hogy kiesett az éjszaka. Tisztában vagyok mindennel, ami történt közöttünk.
Ott meg már régen baj van, ha valaki 9 hónappal később veszi észre, hogy terhes...
Ez nem jött össze. :)
Jajj, hagyjátok már, kamu, annyi ilyen kérdése van, nem igaz, hogy másnak nem tűnik fel ez a stílus :D
Amúgy azt, hogy "vele" néha írhatnád kisbetűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!