Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?
#187, megint személyesre veszed. Minket ez spec nem érint, az ifjú generáció ugyanúgy dobta nagyikát (látod, pedig nem is az én nevelésem, felteszem a jó gének:)) - akinek úgy tűnik mégse értetődött magától, mert hozzám jött nyafogni - és csodálkozott, amikor elhajtottam. De a kósza hírek szerint már megboldogult egyébként.
#189 "Titeket amúgy nem szerettek gyerekként?" túllihegitek ezt a szeretés-kérdést. Főleg az "addörökbeeee-birkák a "szerető családba kerül"" Pedig a valóság ugye az, hogy a pokolba vezető út van jószándékkal kövezve...
"Mi az oka annak, hogy ennyire undort és dühöt vált ki belőletek, ha valaki anyatigris és igenis a gyereke a legfontosabb? " - mert egyenlőség párti vagyok, és rühellem az önzést. Tudod, kapom naponta a spamot a "A cél: 730 millió Ft Zolgensma génterápiára" témában - hát tudod, ha nekem lenne ez a pénzem nem lenne pofám sem magamra, sem a gyerekemre költeni, mert másik 100 ember maradhatna életben ebből. márpedig nekem, vagy az "én véremnek" miért járna több, mint bárki másnak???
Meg egyébként is mire megyek egy társnak tökéletesen alkalmatlan "anyatigrissel"? Az max azoknak a férfiaknak való, akiknek életük fő kérdése a génjei továbbadása, mert arra egy anyatigris mellett lehet, hogy több az esélye. Tudod, erre jó példa az imádkozósáska... ugye kósza hírekkel ellentétben a nőstényeknek csak egy része falja fel párosodás után a hímet. Viszont ennek a részének van nagyobb esélye a minél több, minél életképesebb utódra, hisz az apa is az utódok érdekében van hasznosítva teljes egésszében. Namost szerinted a hímnek, ha lenne tudatos választási lehetősége, mit választana? Hogy ebéddé váljon a minél sikeresebb önreprodukció oltárán, vagy inkább a saját nyugis életét a kevésbé sikeres önreprodukcióval?
" cicám van, de igenis vérre mennék érte is ha kellene." - na látod, ebben egyetértünk, cicánk nekünk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!