Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Karácsony van, és a szüleim...

Karácsony van, és a szüleim kidobtak otthonról, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok de még gimis, félretett pénzem nincsen

A barátaimhoz, rokonokhoz, sehova nem tudnék menni, de itthonról is leghamarabb ma este el kell mennem, közölték, hogy nem maradhatok egy balhé miatt

Anyukámnak fáj érte a szíve, de apám hajthatatlan

Mihez tudnék kezdeni hovamenjek? :(

2020. dec. 24. 15:22
 121/174 anonim ***** válasza:
81%

én meg pasinak :D..

118.nos szeirntem még a gyámügy is benne van még. nem tudom igazából de rendőrségen vagy segélyhívóvonalak általában megválaszolnak ilyne kérdéseket szerintem meg segítenek is de a kérdező még nem tette ezt meg és nmem értem miért--azóta eltűnt megint. lehet megint lemerült-.

2020. dec. 25. 14:37
 122/174 anonim ***** válasza:
71%
118mondjuk felhívja valamlyik segélyhívót vagy rendőrségen érdeklődik? szerintem minden épszű ezt tenné legalább is szerintem. nekem is mondták régen mikor eltévedtem a vasútállomáson hogy hívjaam a segélyhívót...kérdezp egy próbát mindenképp megér..amúgy én is kamunak gondolom...
2020. dec. 25. 14:39
 123/174 anonim ***** válasza:
89%
122, wáááóóó, nem mondod?? Talán pont azért kérdeztem meg ezt egy itt író rendőrtől, mert kíváncsi vagyok mit tud/mit válaszolhat ilyenkor egy rendőr? 🤦‍♀️
2020. dec. 25. 15:01
 124/174 anonim ***** válasza:
76%
irónia...
2020. dec. 25. 15:04
 125/174 anonim ***** válasza:
81%
kérdező hova tűntél???
2020. dec. 25. 15:04
 126/174 anonim ***** válasza:
70%
Ki az aki mindenkit lepontoz?
2020. dec. 25. 15:13
 127/174 anonim ***** válasza:
78%
126.talán a kérdező :D...
2020. dec. 25. 15:17
 128/174 anonim ***** válasza:
57%
Na szerinted 126? A kérdező itt lurkol és lepontozgat, ahelyett, hogy végre leírná, hogy az apja mégis miért akarja kidobni. Merthogy hiába mondja, hogy megosztotta, valójában NEM ÍRTA LE SEHOL.
2020. dec. 25. 15:18
 129/174 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit. De szerintem itt már akármit mondok senki se hiszi el:D Szóljatok meg megint a nevetősért de már tényleg nevetséges ez... még a legelején leírtam, hogy apám mindenbe beleköt, tegnap is ezt tette, belekötött abba ahogy díszítem a fát, ahogy főztünk, mindenbe konkrétan majd mikor látta hogy nem szólok vissza és nem ér el ezzel semmit kezdte el bántani a páromat, ekkor szóltam vissza és ezután dobott ki. Ennyi a sztori, nem értem mit nem lehet ezen felfogni, aki meg még mindig azt hiszi hogy kamu az szórakozzon jól, örülök ha feldobta a napját, attól még nem kamu. Szimplán már feleslegesnek érzem minden válasz után leírni ha úgyse értik meg...
2020. dec. 25. 15:23
 130/174 Krisztián the Great ***** válasza:
70%
112-es, nem tudom, hogy vagy vele, de én inkább elviselném az idióta apámat, minthogy halálra fagyjak. Egyébként pedig az apa sem lehet teljesen hülye, ha a gyereke már egyszer ráhívta a zsarukat, ha van esze, akkor vigyáz magára, és nem tesz megint olyat, amivel kihúzhatja a gyufát a rendőrségen.
2020. dec. 25. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!