Így van, az x gombot kell megnyomni a megválaszolt kérdéseknél, én is ezt teszem rögtön a válaszom után, nem vagyok kíváncsi most már erre a szapoanoperara, ami ne felejtsük el, egy szarul feldíszített karácsonyfából indult és most már kérdező tulajdon anyja is megtagadja őt. Lol.
2020. dec. 26. 13:53
152/174 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Igen, mondjuk én az elejétől sejtettem, hogy valamit biztos rosszul csinál ez a lány (márha nem kamu), hogy senki se kedveli annyira se a családból, se a barátok, se a szomszédok, hogy ne hagyják az utcán egyedül. De ez, hogy na anya is kimondja már nyíltan a dolgokat, és még mindig ő a nebánts virág, ez már nekem kellemetlen. Puszi nektek! :)
2020. dec. 26. 13:55
153/174 Krisztián the Great válasza:
Drága, 144-es, fingod sincs arról, hogy konkrétan kik ők. Simán lehet, hogy a csajszi hazudik, sőt, szerintem, ha nem is konkrétan hazudik, de valamit tuti elhallgat vagy megmásít.
Nehogy már azért nevezzük a másikat tesztoszteron-túltengésben szenvedő nárcisztikus köcsögnek, mert éppenséggel kételyei vannak azzal kapcsolatban, amit a neten olvastak :D
Ennyire naiv nem lehetsz.
2020. dec. 26. 13:55
154/174 anonim válasza:
A kérdező az a tipikus "nebáncs virág" aki azt hiszi, hogy ő a szent a családban, jó kislány volt és maguktól történtek a dolgok...Egyszer sem láttam hogy magára válallta volna a botrányt...
2020. dec. 26. 13:58
155/174 anonim válasza:
ez a sztori már azt az elejétől fogva nekem nagyon hihetetlen és nem életszerű. Kérdező is biztos benne van a buliban csak fél hogy ezzel mindenki őt fogja marcangolni pedig ő is tuti nagyban tehet arról amiért ez történt...ok nélkül senkit nem raknak ki még akkor sem ha egyikük iszákos...Főleg nem szent este. kamu. meg 2 nap kellet ahhoz hogy a kérdező magától kérjen bocsjánatot na nee..azt akkor kellett volna mikor állítolagosan kidobták...jesszus ez a kérdeőz nagyon unatkozhatott szenteste..egy szavát nem hiszem el...meg akit állítólag kiodbotak az nem a gyakorin töltené az idejét hanem próbál máshonnan segítséget kérné...nekem utolsó gondolatom se lenne a gyakorin megosztani ezt a sztorit meg válaszokat kérni rá mivel köztudott hogy itt nagygon kevés a segítőkész ember és mire erer várnék már rég találtam volna megoldást...kamu...bocs tényleg van ilyne extrém eset de az se jönne ide fel szerintem és :D..ilyenekt írogatna meg magát szentesítené hogy ő a szent és nem tett semmit...
2020. dec. 26. 14:02
156/174 anonim válasza:
Kérdező is jól eltűnt..
tuti röhög a markában otthon!
2020. dec. 26. 14:40
157/174 anonim válasza:
Azert mert valaki nem válaszol 1-2 napig, meg nem eltunt. Nem biztos hogy mindenkinek annyi elete van hogy ezt a szaros oldalt nezegesse xD Engem nem erdekel hogy kamu e a kerdes, lattam hogy diakmunkat keresel januárra, en most dolgozok egy jo helyen, szoval ha erdekel, akkor irj, es megosztom veled :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!