Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Karácsony van, és a szüleim...

Karácsony van, és a szüleim kidobtak otthonról, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok de még gimis, félretett pénzem nincsen

A barátaimhoz, rokonokhoz, sehova nem tudnék menni, de itthonról is leghamarabb ma este el kell mennem, közölték, hogy nem maradhatok egy balhé miatt

Anyukámnak fáj érte a szíve, de apám hajthatatlan

Mihez tudnék kezdeni hovamenjek? :(

2020. dec. 24. 15:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/174 Krisztián the Great ***** válasza:
72%

66-os vagyok.

Mikor tegnap írtam a választ, már akkor is sántított ez a kérdés, de ez már tényleg nevetséges :D

Nagyjából huszonöten írták, hogy fordulj a rendőrséghez, de nem tetted. Nagyjából tizenöten írták, hogy hívd a 112-őt, vagy bármelyik másik segélyhívót, akik tudnak valamit kezdeni a helyzeteddel, nem tetted. Helyette mit csináltál? Kiültél az utcára és megvártad a csávód, aki hogyhogy nem épp sikeresen megérkezett korábban. Ennyit egy ötéves is képes lett volna megtenni magától, te meg 18 vagy, ráadásul vagy hetvenen a segítségedre siettek. Ennyire hülye és életképtelen nem lehetsz, tuti, hogy kamu.

A másik pedig, hogy egyetlen rossz kapcsolat sem onnan indul, hogy "jaaj, én vagyok az ártatlan kislány, aki soha nem ártott senkinek, az emberek ok nélkül gonoszak velem". Nagyon kevés az a szituáció, amit kilencven százalék fölött rá lehet kenni a másikra, te pedig, drágaságom, pont ezt csináltad. Szóval, ha esetleg, ne adjisten mégis igazat írtál (akkor pedig el sem tudom képzelni, mi lesz belőled majd felnőttként), akkor magadba kellene nézned, és nem a saját seggedet mentegetned. Leírhatod huszonötödször is, hogy "én csak egy áldozat vagyok", de épeszű emberek nem fog hinni neked. Ehhez pedig az is hozzájárul, hogy a többi családtagoddal sem jössz ki jól, valamint az idegenek, akiket barátnak csúfolsz nem fogadtak be téged, annak ellenére, hogy halálra is fagyhattál volna (szerintem meg sem kérdezted őket. Vagy egyből konklúzióra jutottál, mert életképtelen vagy, vagy pedig kitalált az egész kérdés).

Remélem jól szórakoztál szenteste, mikor a válaszokat olvastad. Meg kell mondjam, én kifejezetten élveztem végigkövetni ezt a majomparádét.

2020. dec. 25. 13:28
 102/174 Krisztián the Great ***** válasza:
80%
Megint 66-os, a barátodnak, mikor először beszéltél vele, akkor is csak reggelre tudott volna hozzád érni, emellett még el sem indult időben, mert azt hitte, apád viccel. Ennek ellenére varázslatos módon sikerült estére odaérnie. Hűha :D
2020. dec. 25. 13:30
 103/174 anonim ***** válasza:
66%
valaki nagyon unatkozott szent este és kitalálta ezt a kamu históriát...Nem tudom de én ha engem kidobnának egyből a rendőrségre mennék nem a gyakorin tölteném az időmet és lefogyaszanám a mobilomat...ordít ebből a kamu...:D kidobott gyerke nem :D-ilyeneket irogatna oda vissza...lómániás kislány lehet megunta a lovas sztorikat és kitalálta ezt mivel modnta is hogy vmi frappáns évadzárót szeretne XDvagy vmi unatkozó tini szenteste aki egyedül tölti az ünnepetket...EMBER MENJ RENDŐRSÉGERE...ők csak tudnak vmit segíteni...istenem
2020. dec. 25. 13:33
 104/174 anonim ***** válasza:
73%
komolya a gyakoritól vársz értelmes választ mikor ott a rendőrség, 112, segélyhívó vonalak egyike és itt emojizgatsz ezek helyett...
2020. dec. 25. 13:34
 105/174 anonim ***** válasza:
100%
101.hozzá tenném hogy állítolagos barátai se fogadják be szentestén mivel nekik az ünnepi hangualt fontosabb mint egy kidobott barát :D...ezek nem is barátok...
2020. dec. 25. 13:36
 106/174 anonim ***** válasza:
62%
kérdező a 101-es váalszoló nagyon jól látjaa dolgokat...ordít belőled a kamu.remélem a gyakori moderátorok tesznek ez ellen...
2020. dec. 25. 13:37
 107/174 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, megtennéd kérlek, hogy megírod pontosan hanyas számú kommentben írtad le a konfliktus okát? 2x néztem meg, én sehol nem láttam semmi konkrétumot.
2020. dec. 25. 13:46
 108/174 anonim ***** válasza:
81%
tényleg 101 válasz érkezett de sehol nem láttam mi okozta ezt a kabarét...mi volt a kiváltó ok?? ha ezt nem írod le akkor még mindig kamunak nézem...legalább kitaláltál volna egy okot amire alapozhatod ezt a kitalációt...
2020. dec. 25. 13:49
 109/174 anonim ***** válasza:
76%
pontosabban 107
2020. dec. 25. 13:49
 110/174 anonim ***** válasza:
80%
rendőrségre miért nem mentél még??
2020. dec. 25. 13:59
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!