Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen még mindig velem,p...

Miért ilyen még mindig velem,pedig már felnőttem?

Figyelt kérdés

Felújítás lesz a lakásunkban. Megkértem anyám, hogy pár napra, még tart a felújítás, 2 évesem miatt, hadd menjünk oda.

Egy két dolgát elvittem, hogy ne egybe kelljen, és nagyon más lett. Úgy értem , hogy ha beszél olyan hangsúllyal, mint aki haragszik. (Sok a csúnya szó is.) Folyton hümmög, sóhajtozik...

Mondhatott volna nemet. Előtte héten még nem volt ilyen.

Gyerekként is ilyen volt velem, ha baja volt (velem, mással az élettel). De most ő ezzel azt fejezi ki, hogy meg büntet azért mert nem akarja hogy ott legyünk és ő nem mer/akar nemet mondani? Tudom hogy velem/szituval van baja, mert azóta ilyen mióta meglátta a 2 szatyrot a kezemben.

Komolyan nem értem. Szerintem ő sem tudja, hogy mi baja.

ma 12:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja, hogy odaköltözz!
ma 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem költözök. 3-4 napról van szó. Akkor miért nem mondott nemet?..
ma 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg.
ma 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
"Gyerekként is ilyen volt velem" - Azóta sem változott.
ma 13:50
 5/11 A kérdező kommentje:
De mi okozza ezt?
ma 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Mert egy gyáva féreg: a háta közepére nem hiányoztok, nem akarja, hogy ott legyetek, de hát a látszat...hogy mondta volna mindezt a szemedbe? Igent kellett mondani, mert egyébként mit szólnak?

Máskor ne hozd ilyen helyzetbe, ha tudod miylen, és most se kell ott maradni. Távolról könnyebb szeretni, menj át egy hotelba.

ma 14:04
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 Ez most komoly, hogy ne kérjek segítséget tőle?

Ne hozzám ilyen helyzetbe? Az hogy ott vagyunk pár napot a szüleimnél az kellemetlen helyzet számára?

ma 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
igen neki kelemetlen ezek szerint,ha csak pár naprol van szó vegyél ki egy hotel szobát vagy egy arbnb.
ma 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Oké kellemetlen. De a kérdező meg nem gondolatolvasó. Ha azt mondom, hogy jöhet a gyerekem, akkor kibírom pár napig, bármennyire is borul az életem. De ha úgy érzem nem bírnám ki, simán megmondanám neki, még mielőtt idecuccol.
ma 15:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondom, főleg ő az idősebb és az én szülőm. De nem értem miért ez a pszichológiai játék. Ki fogom bírni ezt a pár napot .. horror árak vannak, ahhoz hogy szobát vegyek ki.

ma 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!