Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek nem fogadják el a...

Mit tegyek nem fogadják el a szüleim hogy felnőttem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok

8 órába dolgozom egy munkahelyen vagyok apámal munka után itthon dolgozzok rengeteget bánatomba ha meg iszok egy doboz sört vagy valamit cirkuszolnak velem testileg lelkileg ki merült vagyok szenvedek mit tanácsoltok nekem?

#szenvedés #apám #pszihikai hatás
2022. márc. 25. 21:21
 1/8 lali24 ***** válasza:
67%
első lépésként azt tanácsolnám, hogy gyakorold a helyesírást, a fogalmazást, az írásjelek használatát.
2022. márc. 25. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Költözni el otthonról, sajnos másképp ez nem fog változni.

Fel a fejjel!

2022. márc. 25. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Mert a bánativás nem felnőttes viselkedés...
2022. márc. 25. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el tőlük és akkor nem fognak.
2022. márc. 25. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg költözz el, nem fognak változni. Neked is jobb lenne ha meló után a nyugalom várna és nem a szemétkedés otthon. Meg ha szabad vagy, lehet hogy tanulsz még valamit, vagy mást, de ilyen környezetben csak az energiádat szívják le.
2022. márc. 26. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Munka után sport, edzés, hobby. Nem mindig rohanni haza és még egy műszak. Pont ennyi idős voltam mikor megismertem a párom. Tessék önnálóbb lenni.
2022. márc. 26. 02:50
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

“ első lépésként azt tanácsolnám, hogy gyakorold a helyesírást, a fogalmazást, az írásjelek használatát.” 🤦‍♀️Ja, de te is ….

Kérdező: költözz el!

2022. márc. 26. 05:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot és bocsánat az irásjelekért bocsi nem nagyon figyeltem ezekre oda
2022. márc. 27. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!