Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen még mindig velem,p...

Miért ilyen még mindig velem,pedig már felnőttem?

Figyelt kérdés

Felújítás lesz a lakásunkban. Megkértem anyám, hogy pár napra, még tart a felújítás, 2 évesem miatt, hadd menjünk oda.

Egy két dolgát elvittem, hogy ne egybe kelljen, és nagyon más lett. Úgy értem , hogy ha beszél olyan hangsúllyal, mint aki haragszik. (Sok a csúnya szó is.) Folyton hümmög, sóhajtozik...

Mondhatott volna nemet. Előtte héten még nem volt ilyen.

Gyerekként is ilyen volt velem, ha baja volt (velem, mással az élettel). De most ő ezzel azt fejezi ki, hogy meg büntet azért mert nem akarja hogy ott legyünk és ő nem mer/akar nemet mondani? Tudom hogy velem/szituval van baja, mert azóta ilyen mióta meglátta a 2 szatyrot a kezemben.

Komolyan nem értem. Szerintem ő sem tudja, hogy mi baja.

ma 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

De nem értem miért ez a pszichológiai játék - kaptál rá választ. Mert zavarod, de nyilván pont amiatt nem mondta, hogy nem mehettek oda, amiért te magad is felháborodsz még a gondolattól is, hogy ne fogadott volna be...Mert akkor ő lett volna a gonosz mindenki szemében. Így befogadott, muszájból, miközben a pokolba kívánja a szitut.

Te magad írtad, hogy tudod milyen, gyerekkorod óta ilyen. Ha ennek ellenére spórolási célból a nyakára mentél, akkor hallgasd a puffogását és nyeld be a többit...Mindennek ára van, a nyugalomnak szállodai, az ingyen szállásnak meg az, hogy le kell nyelni...

ma 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

Öszintén szólva eleve nem értem, minek odamenni akárcsak pár napra is. A kétéves gyereknek a felújítás a lehetö legnagyobb érdekesség, miatta garantáltan nem kellene elmenni.

Anyád meg korábban sem szerette, ha ott vagy körülötte, tökéletesen érthetö, ha most nem rajong az ötletért.

Felnőtt nőként ne anyádra akarj támaszkodni, ne akarj "segítséget kérni" (teljesen fölöslegesen), hanem oldd meg nélküle.

ma 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne vedd észre a játszmáját, hümmögését.
ma 16:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor most ennyi erővel én se segítsek nekik, mert "pokolba kívánom a szitu"?
ma 17:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Komolyan mi megy itt?

Még mondtam is, ha nem szeretnék, akkor elmegyünk apósékhoz. Addig együtt tudnak lenni az unokájukkal. Mondhatni egy hétvégéről van szó.

A kommentelők többsége szerint, ha a családból (akar a saját gyereke)!valaki segítséget szeretne kérni, ne merje megtenni. Sőt...

ma 17:26
 16/16 A kérdező kommentje:

Akkor ezek után én is mondjam,hogy akkor nem segítjük őket?

Én nem így gondolkodom.

ma 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!