Megviselhet 24 évesként, hogy a szüleim elválnak, és eladják a lakást ahol felnőttem?
Én már albérletben lakok külön, mégis egy fura érzés van bennem.
Ráadásul anyukám külföldön dolgozott eddig is, apukám most fog kimenni egy másik országba dolgozni, nagy szüleim már nincsenek, szóval család szinten egyedül leszek.
Nem tudom hova tenni, picit furán érzem magam egyenlőre.
Ez mindenkinek minden életkorban érthetö, egy eddig biztos pont megszünik az életedben.
Ettöl még ök maradnak a szüleid, az meg, hogy távolabb élnek nem jelent semmit.
Ha egy lakásban élnek a szülök meg a felnött gyerekek, attól még nem feltétlen van köztük közeli kapcsolat, és akár több száz km-röl is lehetnek igen közel egymáshoz emberileg meg érzelmileg.
Persze, idö kell ahhoz, hogy ezt elfogadd magadban, ami érthetö, de idövel rájössz, ezzel nem változott sok minden
Albérletben laksz, akkor a ház tökmindegy.
A szüleid válása - nos, inkább váljanak el, mint gyilkolják egymást éveken át.
Már nem szeretik egymást, úgyhoogy külön utakon jobb lesz nekik.
Nézd, én is fantáziáltam arról, hogy kicsit talán bele is élve amit apám kigondolt, hogy majd lesz 1 nagy házunk, ahol három generáció együtt él majd, akkora már az én anyai nagyapám élt már csak, a szüleim, az anyám bátyja, aki támogatásunkra és gondoskodásunkra szorult és 3 bátyám, meg én éltünk...
Annó a nagyszüleimnek 2 szobás lakását és szüleim 3 szobás lakását adtuk el, hogy legyen egy félkész állapotban lévő 80-as évek óta lakatlan sosem lakott szint eltolásos családi házunk, és sose tudtuk befejezni, nagyapám halt meg, aztán apám, 3 évre, anyám se igazán akarta, és végül 21 évvel később adtuk el, 1 lakásra valót tudtunk belőle venni...
Sokszor elgondolkodok, hogy ha ott maradunk a kisváros belvárosi lakásában, akkor most nyugodtabb életünk lett volna, és hamarabb kirepültünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!