Karácsony van, és a szüleim kidobtak otthonról, mihez kezdjek?
18 éves vagyok de még gimis, félretett pénzem nincsen
A barátaimhoz, rokonokhoz, sehova nem tudnék menni, de itthonról is leghamarabb ma este el kell mennem, közölték, hogy nem maradhatok egy balhé miatt
Anyukámnak fáj érte a szíve, de apám hajthatatlan
Mihez tudnék kezdeni hovamenjek? :(
Most full komolyan kérdem azoktól, akik egyből a rendőrségre küldték volna "szegény kidobott kislányt"....
Ha tényleg igaz az egész szitu, tegyük fel...
Van egy aberált apja. Aki ennyin berág, kidobja.. (tök életszerű..😅)
Ha ezek után elmegy a lány a rendőrdégre. Hazaviszik a rendőrök, szerintetek a drága papa onnantól megül a valagán, aztán happy lesz minden? Élnek vígan még évekig együtt?
Segítek, egy ilyen embernél ez csak olaj a tűzre.. onnantól mégjobban utálni fogja a lányát...
Oké, lesz tető a csaj feje felett... de hogy az apja ki fogja készíteni, na az is tuti..m
113! Azt a kérdést nem láttam... itt is már leírtam párszor, hogy kamu. Csak azért írtam ezt a hozzászólást, mert tényleg kíváncsi vagyok az ilyen észjárásúak véleményére.
114!
Nem fogják kipaterolni a papát... 😉
Ezt csak onnan tudom, mert rendőr vagyok, nem 1 ilyen esetünk van heti szinten. Sőt, a többségben még tettlegesség is társul mellé, mégsrm tehetünk semmit, csak ejnye bejnye, mert a saját háza... max, ha oda fajul a helyzet, 72órára vihetjük be, és ennyi...
Az anyát 0edig inkább nem minősítem...
112 voltam.
115.nem csak egy kérdése volt hanem naponta 5 és általában anyja nevében írogatott XD
amúgy az anyja igazán sajnálja szerintem a csávót hiába írja azt hogy "jajj édesanyám szíve fáj miattam"..ha kisujját sem mozdítja..ilyen esetben neki is kell valamit tennien nemn csak nézni...nagyon nem hiszem hogy az ilyet anyának lehetne nevezni aki végig nézi hogy a fater kidobjaa a gyerekt és nem test semmi
Én valamiért eddig csajnak gondoltam. De nem tudom miért...nem gondoltam bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!