Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egy csalódásnak tart,...

Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.

Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?

Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?

Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.

Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.

24l

2020. okt. 29. 22:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/145 anonim ***** válasza:
6%
Lényeg a lényeg csináljál szépen gyereket azt no.
2020. okt. 30. 08:12
 22/145 anonim ***** válasza:
18%

17-es hsz. - egy ismerős családnál a fiatal házaspár nagyon szeretett volna babát. Voltak átjárhatósági vizsgálaton, sőt még kismedencei laparosocopia-n is átesett a hölgy és azt mondták nekik, hogy steril I. - nem lehet gyerekük természetes úton, mindkét tuba zárt.

10 évig jártak IVF-re, 10 évig!!!! és egyik sem sikerült!!!!

Utána már anyagilag is kimerültek és lelkileg is, a mai divatos kifejezéssel élve elengedték a témát és ezt követően spontán teherbe esett!!!! Két zárt petevezetővel!!!! S azóta már 2 boldog gyermek szülei, mert az első babát követte 1 évvel később a második!!!!! Két zárt petevezetővel!!!! 2 különböző műszeres vizsgálat igazolta, hogy meddő!

Ahányszor látom őket a két babával kicsordul a könnyem, hogy mit harcoltak ezért a két csöppségért és a Jó Isten megadta nekik azt, amit a tudomány képtelen volt.

"Aki igazán tiszta szívből érdek nélkül szeret az csakis a szülőd és a gyereked lesz, senki más." - SZÍN TISZTA IGAZSÁG!!!!! 16-os és minden, amit még írtál!

2020. okt. 30. 08:15
 23/145 anonim ***** válasza:
13%
Az legyen a szemed elõtt, hogyha anyád anno hasonló mentalitással állt volna az élethez, te ma nem élhetnél a pároddal aszexuális kapcsolatban.
2020. okt. 30. 08:25
 24/145 anonim ***** válasza:
83%

#16 "csak szeretetben, hagyományos értékrend szerint kellene élni, nem azután menni ami az újságban van:bisex, asex, homosex, nyitott kapcsolat miegymás, mert iylenbe tényleg nem lehet gyereket vállalni."- ha te arra vágysz, akkor élj azt, de tudod, másnak is 1 db élete van, amit a saját magának jónak tartott módon akar leélni... én is pestist kapnék, ha "hagyományos konzi családi idill"-ben kellene élem. El kellene végre odáig jutni, hogy mindenki a saját életét élje, és ne a másikéba akarjon belepofázni mindenáron, mint a Kérdező anyja.

"De minden szülő azért szült, hogy legyen akit szerethet, aki viszont szereti és boldog is. Idegentől soha de soha nem várj szeretet, támogatást, még a párodtól se, barátaidtól se." - ez meg szerintem marhaság, én a páromtól kaptam az életemben egyedül feltétel nélküli elfogadást, anyám meg aza személy, aki a legtöbbször akart beleugatni az életembe, rontani a sorsomat, ezért kénytelen voltam lapátra tenni... úgyhogy bocs, de nekem mindig is a párom lesz az első, ő ugyanis az egyetlen, akit magam választottam szabad akaratból. A fel és lemenő rokonságomat (szüleim, gyerekek) csak a sors dobta, olyannak amilyenek, mindenféle beleszólási lehetőség nélkül.

Kérdező, lehet, hogy neked sem marad más lehetőséged, mint hogy önvédelemből Ignore On-ra tedd anyádat. És akkor meg kell lépned, a saját érdekedben.

2020. okt. 30. 08:29
 25/145 anonim ***** válasza:
6%

Napi összeugrasztó kérdésünket olvashatták...

Aszexuális vagy, nem szexelsz, akkor ugyan miért indok a nem fogsz kilenc hónapig szenvedni??? Esélyed sincs rá.

Nem fogsz utána is szenvedni? Ja, mert az örökbefogadott gyerek tökéletes, mi?

Úgyhogy gyere vissza, ha tényleg fennáll a probléma, mert most ez elég hiteltelen így.

2020. okt. 30. 08:45
 26/145 anonim ***** válasza:
96%
16-os: az ám az önzetlen szeretet, mikor azért szülsz gyereket, hogy valaki rád nyissa az ajtót öreg korodra:) Tudod mit? Szerintem ne is egyet szüljél, legalább 3-at, akkor 0-24 lesz valaki melletted!
2020. okt. 30. 08:51
 27/145 anonim ***** válasza:
91%

A gyerek NEM az élet értelme!

Nem létezik olyan, hogy az élet rendje.

Nem önző az, aki nem akar gyereket, pont hogy inkább önzetlen.

A terhesség és a szülés szenvedés, egy gyerek sem ér meg ennyi áldozatot és szenvedést.

2020. okt. 30. 08:51
 28/145 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező egyébként az, hogy szeretnél-e egyáltalán gyereket és ha igen akkor mikor, az teljes mértékben a te és a párod magánügye. Írták már előttem, ha kérdezgetnek nyugodtan tereld el a témát valamivel, fölösleges a feszültséget generálni, aztán majd megunják.
2020. okt. 30. 08:54
 29/145 anonim ***** válasza:
3%
Ha mindenk így állna hozzá, pikkpakk kipusztulna az emberi faj, kedves morálisan nagyon ott levõ kommenttársaim.
2020. okt. 30. 08:54
 30/145 anonim ***** válasza:
96%
Hahaha...dobálóznak egyes válaszolók azzal, hogy önző az, aki nem akar gyereket, amikor a gyerek mellett azzal érvelnek, hogy “legyen valaki, aki öregkorukra rányitja az ajtót”? Nevetséges.
2020. okt. 30. 08:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!