Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egy csalódásnak tart,...

Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.

Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?

Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?

Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.

Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.

24l

2020. okt. 29. 22:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/161 anonim ***** válasza:

Nekem férfiként volt már olyan durva székrekedésem, hogy megértem, ha valaki nem szeretne egy gyereket kipréselni magából, illetve fél ettől.

Elég félelmetes lehet.

jan. 1. 12:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!