Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egy csalódásnak tart,...

Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.

Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?

Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?

Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.

Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.

24l

2020. okt. 29. 22:26
 111/145 anonim ***** válasza:
0%

Férfiak, semmiképpen ne válasszatok gyereket nem akaró hölgyeket, zsákutca azok nektek!

Válasszatok kevésbbé kifestett, nem szuper édespofit, hanem vallásos közepes lányokat. Álljatok sorba a Ballagásuknál. Az fog boldogitani megajándékozni titeket az igazi hosszútávu örömmel.

A többi elun téged vagy te őt, jöhet egy másik.

Atya ég milyen üres életűek vannak itt.

A magyar nő alkalmazkodónak mutatja magát, de egyre ránő a férfire, végén semmi sem tetszik neki csak a vásárlas, szórakozás, egoraköltés.

2020. nov. 16. 23:58
 112/145 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy buta vagy. Nem akarok gyereket, szép sem vagyok, és soha nem voltam semmilyen buliban vagy diszkóban.

Itthon szeretek lenni a kussban, vagy zenével, rejtvényt fejtek, sálat kötök, főzőcskézek, és hála istennek nem kell senkinek a szolgálója lennem.

Állj sorba a ballagáson... Beteg phasz.

2020. nov. 17. 01:01
 113/145 anonim ***** válasza:
100%

113 Lehetnél még ennél is szánalmasabb? Mar a 98as kommentedbe se szorult egy cseppnyi értelem sem...

Mit vagy úgy ráállva a magyar nőkre, gondolod a nagy magyar férfiak között nincs olyan, aki nem akar kölyköt? Oh-ho-ho, már hogy ne lenne! Vagy külföldön szerinted nem léteznek ilyen emberek? Dehogynem!

Egyébként is miféle összefüggés van a smink+szépség és a gyerekvállalás között??!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Annyira belenéznék némelyek fejébe, hogy mégis mi játszódhat le odabent, mikor ilyen értelmetlen dolgokat fröcsögnek ki magukból.

Nem tudom miért kell ezt a témát is a szegény, ártatlan férfiakra kihegyezni, miközben itt nem ez a téma! Gyerek nélkül is tökéletesen boldog életet lehet élni, férfiként, nőként egyaránt!

Azt meg őszintén sajnálom, aki szerint csak úgy lehet hosszútávú örömet adni a másiknak, ha kölköt szülünk nekik... Még szerencse, hogy léteznek értelmes férfiak is.

2020. nov. 17. 08:02
 114/145 anonim ***** válasza:
100%
Közben töröltek választ, szóval nem 113-nak, hanem drága Konstantnak szántam a választ.
2020. nov. 17. 08:03
 115/145 anonim ***** válasza:
0%

Drágám, persze én csak jót akarok a magyar nőknek. Minden szinten, haza, eufória, katarzis, boldog apa.

Talán nem találták fel a szülés elötti érzéstelenítő? A baba cumit a szájba? Stb. Mit féltitek magatokat?

Nagyon erősen gondoljátok arra az 50. Évre és az utána jövő korszaknak. Koncentráljatok. Azt kérditek majd mi értelme van az életemnek?!

De hát van egy csodálatos fiad!

2020. nov. 17. 08:49
 116/145 anonim ***** válasza:
100%
Én vallásos vagyok, de nem akarok gyereket.
2020. nov. 17. 08:52
 117/145 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad már, te akarsz jót a nőknek?! Röhög a vakbelem. Ha annyira jót akarsz nekik, akkor talán másszál szépen kifelé a méhükből és a magánéletükből, hidd el, nélküled és a debil “tanácsaid” nélkül is mindenki el fogja tudni dönteni mit akar és mit nem az életében.

“ Talán nem találták fel a szülés elötti érzéstelenítő? A baba cumit a szájba? Stb. Mit féltitek magatokat?”

Te tényleg irtózatosan ostoba vagy! Férfiként egyébként mi a búbánatos francot okoskodsz bele a gyerekvállalásba, miközben a büdös életben nem fogod megtapasztalni mit jelent 9 hónapig terhesnek lenni és mit jelent szülni. És mégis neked a legnagyobb a szád. Érzéstelenítés? Ha-ha-ha, azt hiszed attól seperc alatt elmúlik az az embertelen fájdalom, ami azzal jár, hogy egy kulcslyuk nagyságú lyukon próbálsz egy 3-4 kg-os gyereket kinyomni?! Ez aranyos. Látszik, hogy gőzöd nincs miről beszélsz, de azért okoskodsz. Na meg az is látszik, hogy gyereked sincs, sőt max TV-ben láttál, mert akkor nem írkálnál olyanokat, hogy van cumi is. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Te tök komolyan azt gondolod, hogy egy gyerek felnevelése ennyiből áll? Cumi a szájba, azt csókolom? Huh basszus. Hogy mit féltjük magunkat?! Jah, hát te könnyen vagy, nem neked kell kihordanod és megszülnöd, nem te kockáztatod a saját testi és lelki épségedet.

Undorító az a közöny, ahogy beszélsz egy gyerek megszüléséről.

Egy gyerek ÉLETRE SZÓLÓ felelősség és óriási meló, rengeteg stressz, idegeskedés, pénz stb. Teljesen érthető, ha valaki ezt nem szeretné, mint ahogy az is, hogy mindenkinek egy élete van, amit úgy szeretne élni, ahogy NEKI megfelel.

“ Nagyon erősen gondoljátok arra az 50. Évre”

Minek gondoljunk rá?? Ja tudom már, azért mert szerinted, akinek nincs kölke, az varázsütésre 50 évesen örök magányra ítéltetik és “sírógörcsei” lesznek, amiért nem szült.😂 Igen-igen, nyilván, hisz te már csak tudod, hogy vadidegen embereknek milyen az életük gyerek nélkül és milyen lesz a későbbiekben. Megnyugtatlak, rengeteg gyerekes idős szülő van, aki felé oda se szagolnak a csodálatos gyerekei, pont ugyanolyan “magányosak”, mint akiknek nincs gyerekük.

2020. nov. 17. 09:08
 118/145 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, magányosabbak azok akiknek a gyerekeik nem foglalkoznak velük, hiszen a gyereknevelés miatt nem volt elég idejük arra, hogy tartós, mély barátságokat alakítsanak ki, így idős korukra a gyereken kívül senkijük sem marad. A gyerektelen időseknek barátaik vannak akikkel összejárnak.
2020. nov. 17. 09:14
 119/145 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz jót, bassza a csőröd, hogy vannak szabad nők. A gyermektelen nő ugyanolyan szabad, mint egy férfi, és ezt nem hagyhatod, tönkre kell tenned az életüket.
2020. nov. 17. 10:29
 120/145 anonim ***** válasza:
83%

A barátnőmnek 10 hónapos a fia. Mindennél jobban vágyott rá. A házassága jelenleg romokban (pedig tök jó volt előtte, a gyerek miatt elhidegültek, apuka otthon sincs, állandóan dolgozik, hogy eltartsa a családot), a gyerek szinte mindig bömböl vagy tör/zúz, lilára veri/csípi az anyját (pedig fegyelmezik és odafigyelnek rá), a barátnőm bevallotta, hogy bármennyire szereti a gyerekét, iszonyúan megbánta, hogy így döntött. Sokszor sír a kimerültségtől és lassan neki kéne állniuk a második gyereknek, mert így tervezték előre és felvették a babavárót.

Valóban megjött tőlük a kedvem, hogy az én párkapcsolatomat is tegyem tönkre :D :D

A párom mellettem lesz öregkorunkra, nem leszek magányos. Ha nem lesz párom/meghal mellőlem, veszek egy kutyát. Problem solved. Addig is élvezem a problémamentes szabadságom.

2020. nov. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!