Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?
Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.
Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?
Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?
Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.
Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.
24l
"Férfiak, semmiképpen ne válasszatok gyereket nem akaró hölgyeket, zsákutca azok nektek!"
szeretném azt hinni, hogy a férfiak a segítséged nélkül is tudnak párt választani magukban
"Válasszatok kevésbbé kifestett, nem szuper édespofit, hanem vallásos közepes lányokat."
az ateisták is?
"A magyar nő alkalmazkodónak mutatja magát, de egyre ránő a férfire, végén semmi sem tetszik neki csak a vásárlas, szórakozás, egoraköltés."
akad ilyen magyarban is, meg más nemzetiségűben is. ezen a vallásosság nem fog segíteni
"Drágám, persze én csak jót akarok a magyar nőknek."
azután hogy beszóltál nekik? :D
"Talán nem találták fel a szülés elötti érzéstelenítő? A baba cumit a szájba? Stb. Mit féltitek magatokat?"
tán nem találták már fel a kussban maradást? főleg olyan témában amihez semmi közöd, még nélkül ne pofázz bele a szülésbe. amúgy annyira nyilvánvaló, hogy nincs gyereked, hogy azt hiszed hogy egy cumi megold minden problémát. próbáld ki, szerezz egy üvöltő gyereket és nyomj egy cumit a szájába. de ha éhség vagy hasfájás vagy fogzás miatt bömböl, akkor a cumi lófa-szt nem fog használni, csak megsúgom. de próbáld ki ha nem hiszed. idióta
Konstant (#111) "Férfiak, semmiképpen ne válasszatok gyereket nem akaró hölgyeket, zsákutca azok nektek!
Válasszatok kevésbbé kifestett, nem szuper édespofit, hanem vallásos közepes lányokat. Álljatok sorba a Ballagásuknál. Az fog boldogitani megajándékozni titeket az igazi hosszútávu örömmel." - majd ha rövid úton öngyilkos akarok lenni, vagy mazochista dolgokra vágyok, akkor okvetlenül így fogok tenni...
(#115) "Drágám, persze én csak jót akarok a magyar nőknek. " - az lehet...de hogy a férfiaknak egy kicsit se, az meg zicher.
111-es, atyaúristen.
Mi köze van a sminknek a gyerekhez?
Ritkán festem magam (pedig tetszik, csak macera), nincs gyerekem, nem üres az életem egyáltalán, és vallásos se vagyok....totál értelmetlenségeket írtál ide.
Oké fájdalmas a szűlés, de az utána jövő pillanatról is kérdeztétek anyátokat? Nem azt mondta az a legcsodálatosabb érzés életében? Kihagynátok?
Ne rettegjetegek ennyit. Inkább teoriákat gyártotók a gyereknevelés rettegéseiről. Több ezer nő a te őseid mind azt akarták hogy te szüless meg, Legyél itt. Nekik ezerszer fájdalmasabb és nehezebb körülmény volt. Ősanyád a barlangban nyögött érted! Te meg egy császármetszést sem vállalsz. Ultrahang, vitaminok nem volt korábban.
Add le nagyinak, neki több türelme lesz. Másnap a férjed a soros, azután a nagybácsid. Aztán néha rád kerül a sor, ha már a saját kimélésed az életcélod.
Az az édes kis babaillat!! Husika! Illatoztátok már? Még a pelenkaszagot is elnyomja.
A kulcslyukrettegésed hajráizléssel nem mondta senki neked hogy tizenkétévesen szűlj, ráérsz akkor amikor beüt neked, igen, neki szeretnék szűlni, ő az, benne tudok bízni, nyugi eljön az a pillanat... Nyugi.
És még mindig képes ontani magából a tömény hülyeséget, elképesztő. :D
Te már mesterfokon űzöd az idiotizmust.
Igen, tudom mi jön a szülés után, akkor jön csak az igazi fekete leves. Éjjel-nappal, 0-24-ben gyereknevelés, állandó bömbölés, hetekig/hónapokig/évekig tartó nem alvás, szaros pelenka hegyek, fogzás, dackorszak, idegeskedés, rengeteg pénz stb stb. Köszi, de ebből nem kérek. Igen persze-persze, van szép oldala, de számomra toronymagasan verik ezt a negatívumok.
Ha ennyire oda vagy a kölkökért, akkor szüljél magad és ne a nőket ekézd már, amiért a saját életüket úgy élik, ahogy nekik jó! Ja vagy talán nem tudsz szülni magadnak, mert férfi vagy, nincs méhed és a büdös életben nem fogod megtudni mit jelent terhesnek lenni, szülni és gyereket nevelni?! Akkor viszont pofa be. Majd a saját méheddel rendelkezzél, addig ne szólj bele és főleg ne akard leerőszkolni a gyereket nem akaró nők torkán a saját beteg kis nézeteidet.
Az a baj, hogy ép ésszel nem bírod felfogni, hogy vannak nők, akik SEMMI szépet és cukit nem találnak egy gyerekben, mert nem tudnak velük mit kezdeni, nincs hozzájuk türelmük, nem kedvelik őket és még sorolhatnám.
"Add le nagyinak, neki több türelme lesz. Másnap a férjed a soros, azután a nagybácsid. Aztán néha rád kerül a sor,"
Hát te totálisan elmebeteg vagy. Adjam le a nagyinak meg a nagybácsinak??!?!? A gyereket MAGADNAK és a PÁRODNAK szülöd és nem a komplett rokonságnak! Döbbenet. Mi a lószarnak szüljön eleve olyan valaki, aki utána csak szabadulni akar majd a gyerekétől? Ennyire ostoba még te sem lehetsz.
"Nekik ezerszer fájdalmasabb és nehezebb körülmény volt. Ősanyád a barlangban nyögött érted!"
És aztán? Őszintén, kit érdekel?? Az az Ő életük volt, ez pedig most figyelj: az ENYÉM. És úgy élem, ahogy nekem megfelel. Hányszor kell még ezt leírni neked, hogy ésszel fel bírd fogni ezt az egyszerű tényt?
"Ráérsz akkor amikor beüt neked, igen, neki szeretnék szűlni, ő az, benne tudok bízni, nyugi eljön az a pillanat... Nyugi."
Nyugi, NEM FOG eljönni az az idő, ezt garantálom neked. :)
Nem létezik az a férfi, akinek én valaha is szülnék. Kiskorom óta tudom, hogy soha nem fogok szülni, nem bírom idegekkel elviselni a gyerekeket, ezen egyetlen férfi sem fog változtatni.
Továbbá megtaláltam már A férfit, a nagy Őt, a férjem személyében, akit bolondulásig szeretek, mégsem szülnék soha, de soha még neki sem és szerencsére ő is irtózik a gyerekvállalás gondolatától is.
anyám mindig elmondja hogy azóta nem tud egy éjszakát se végigaludni, mióta én megszülettem (első gyerek). nyilván ezt nem a fejemhez vágja, szeretjük egymást, várt gyerek voltam, és nem bánta meg, de azért én kicsit szarul érzem magamat hogy anyám azért nem aludt egy jót majd 30 éve, mert én létezek.
konstant vagy troll, vagy tényleg ennyire sötét hülye, de kizárt dolog hogy nő. "Több ezer nő a te őseid mind azt akarták hogy te szüless meg" maximum a nagyszüleim, az utolsó dédszülőm akkor halt meg mikor anyámék összeházasodtak, akkor tervben se voltam még. és ők se tudták, milyen ember leszek. akiből mániákus sorozatgyilkos lett, azt vajon még mindig akarják a felmenői (esetleg az utódai)? Hitlerre büszke volt a családja?
"Add le nagyinak, neki több türelme lesz" persze, szüld meg, az a legfontosabb, utána ki nem szarja le mi lesz szerencsétlen gyerekkel, csak szüld meg, szagolgasd meg, aztán passzold le akárkinek. tipikus abortuszellenes fa-szkalap, a lényeg az hogy a nő szenvedjen, a népesség nőjön, az életminőség kit érdekel? majd valaki felneveli, talán, valahogy, könnyek között, nélkülözésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!