Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egy csalódásnak tart,...

Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.

Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?

Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?

Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.

Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.

24l

2020. okt. 29. 22:26
 131/145 anonim ***** válasza:
100%

Igen persze a kérdezőnek, aki már jó ideje ide sem nézett és ahogy valaki reagál, úgy egyből jössz és idehánysz egy újabb baromság halmazt. Ha meg annyira a kérdezőnek válaszolnal, akkor nem nyekeregnél itt azon, hogy sok nő nem akar gyereket, nem többes számban írnál és nem “magyar nők” és “magyar férfiak”-oznál....

Tudod kit nézz hülyének.😀

2020. nov. 17. 21:52
 132/145 A kérdező kommentje:

Imádom amikor férfiak okoskodnak olyanról, amihez semmi közük. Vicces.

Igazából sose tudtam bánni a gyerekekkel, nem is akartam. Nem is érdekelt. És nem fogom erre szánni az egész életemet, hogy legyen egy gyerekem. Minden pénzemet, szabadidőmet, karrierem, hobbimat.

Van sok olyan nő, aki szivesen hoz áldozatot, mert annyira akar gyereket. Ő neki ez nem feltétlen lesz teher. Nyugi, nagyon sok ilyen nő van. Szóval nem hal ki az emberiség. Úgyis túlnépesedés van.

És nem mellesleg az a jó ebbe a 21.századba, hogy dönthetnek a saját testemről.

De mindegyis. Azt eddig is tudtam, hogy vannak 'ősanyák' úgy tűnik vannak 'ősapák' is. Elég irritáló egy dolog. Hogy egy ember teljes személyisége, és élet célja kifullad a gyerekbe.

2020. nov. 17. 23:30
 133/145 A kérdező kommentje:
*dönthetek
2020. nov. 17. 23:30
 134/145 anonim ***** válasza:
6%

Látod kedves anonim viperafészek nyelvecskédet húzd vissza, mennyire lehet normálisan, kulturáltan is válaszolni, nem leidiótázni mást, mert erőszakosan csak a te véleményedet akarod ráerőltetni a többiekre???

Azért mert lelkesedem attól még nem vagyok idióta. Ha viszont te ennyire kulturálatan és pesszimista vagy, magadban minden porcikádban ott hordod a boldogtalanságot.

Két gyerekem van, nem került sokba mert az állam sokat fizetett értük, az élet úgy szép ha kiprobálod magad és nem úgy, hogy rettegések viziói közepette lemondunk arról aminek hátrányai nem biztos, hogy zgy fog megtörténni ahogy rettegve képzeled. (ezt most nem a kérdezónek - köszönöm a tisztelet a tiéd- címeztem.) .

2020. nov. 18. 06:07
 135/145 anonim ***** válasza:
100%

Konstant (#134) "úgy szép ha kiprobálod magad" - aztán, ha mégse jön be??? Akkor jót hazardírozott az illető minimum 3 ember életével? Marad egy széteső család, és egy szeretetlenségben, elutasítottságban felnövő gyerek? Úgyhogy ez egy roppant felelőtlen tanácsnak tűnik.

"Azért mert lelkesedem attól még nem vagyok idióta." - valóban, azért még nem... de lásd, be, a sminkelés meg a szallagavató idekeverése már veri a lécet... meg a felelőtlenségre buzdító ötleteid is...

2020. nov. 18. 07:55
 136/145 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, én megértem az ilyen típusú pasik lelkesedését, mint ez az itteni díszpéldány.

Gondoljatok bele! A gyerekcsinálás rá eső része nem is olyan rossz tulajdonképpen. Mindenki gratulál neki a szülés után (hiszen ünnepelni kell őt, hogy ügyesen forgatta pár hónapja a szerszámot).

Ha sír a gyerek, az asszony kel fel hozzá, hiszen szegény férfi nem tudja mi kell a kicsinek (megtanulni nem hajlandó, ráfogja, hogy ezt az anya ösztönből tudja és emiatt neki kell csinálnia).

Büszke apuka elmegy dolgozni a nap nagy részében, kiszakad az otthoni létből, ami másról se szól, csak hogy miért üvölt a gyerek, miért nem akar enni, miért ilyet meg olyat kakált. Este hazamegy, babázik kicsit, de hát ő dolgos férfiember, jár neki a pihenés, senki ne gondolja, hogy átveszi innen anyuka dolgát.

És ez tart 1-2 évig. Aztán egy gyerek nem gyerek, jöhet a következő, hiszen nem is olyan rossz ez a gyerekem van dolog. Kezdődik elölről. (A sok CSOKos 3. gyerek procedúráját képzelje ide mindenki)

Igaz, hogy az asszony annyira fáradt, hogy a szex már kötelesség számára évek óta, nem élvezet, az rossz valóban, hőseinknek el kell viselnie (vagy meg kell oldania titokban így vagy úgy).

Mikor a gyerekek nagyobbak lesznek, az asszony is visszamehet dolgozni (hacsak emberünk nem beszéli rá, hogy maradjon otthon teljesen kiszolgáltatottan neki saját jövedelem híján).

Persze ez azt jelenti, hogy most már letolja ő is a 8 órát egy munkahelyen és megy haza főzni, háztartást vezetni, gyereket menedzselni.

RÖVIDEN: A pasik jelentős hányada a gyereknevelés szopós részéből egészen egyszerűen kimarad. Ha tönkremegy miatta a kapcsolata, leléphet és kezdheti újra, nem az ő nyakán marad majd a gyerek, max fizet érte havonta 30.000-et. Persze, hogy számukra nem annyira taszító az egész.

2020. nov. 18. 08:14
 137/145 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, en eleve attól rosszul vagyok, hogy a nőnek kell szülni, kínkeserves kínok között, a nő TERHES 9 hónapig, a nő szoptat, szintén előfordul, Hogy kinkeserves kínok között. A nő Kockáztatja az életét a teherbeeséssel, mert valljuk be, ez nagyon rosszul is elsülhet. A nő hallgatja otthon a gyerek üvöltését, ami nem is az emberi idegrendszerre lett kitalálva. Altalaban a nőnek kell felkelni, akar egy éjjel 10x, hiszen a dolgos férfi másnap dolgozik, neki pihennie kell este. Mig a férfi csak kefél egyet, majd elmegy dolgozni, dehát azt alapvetően majdnem mindenkinek meg kell tennie. Es ez nem is a férfiak ellen szól, hiszen a természet alakította így a dolgokat. En ezt egyszerűen undorítónak es igazságtalannak tartom.
2020. nov. 18. 08:45
 138/145 anonim ***** válasza:
100%

"nem került sokba mert az állam sokat fizetett értük"

wow...

"az élet úgy szép ha kiprobálod magad"

mondja az, aki 2 db orgazmussal járult hozzá az egészhez. nem te hordtad 2x9 hónapig, nem te szültél 2x, nem te véreztél szülés után hetekig, nem te szoptattál 2x. így könnyű "bevállalni".

"és nem úgy, hogy rettegések viziói közepette lemondunk arról aminek hátrányai nem biztos, hogy zgy fog megtörténni ahogy rettegve képzeled"

és mi van azzal aki nem rettegett, aki úgy gondolta készen áll rá, és csodálatos lesz, és boldog lesz, aztán jött a gyerek és rájött hogy marhára nem jön ez be neki? akinek a házassága megy rá? aztán a nő még mindig ott van a gyerekkel, akivel nem bír, de legalább már apa nincs ott hogy segítsen neki. tényleg, remek dolog a gyerekvállalás, próbáld ki! igaz, ha kipróbálod és rájössz hogy neked ez nem jó, a gyerek attól nem fog eltűnni.

2020. nov. 18. 10:53
 139/145 anonim ***** válasza:
100%

Drága Konstant, talán ha nem férfiként akarnál beleugatni a nők legintimebb magánügyébe és nem hordanád össze egyik logikátlan, irreális ostobaságot a másik után, akkor nem úgy állnak hozzá, ahogy.

De te egyből megszólítottál MINDEN nőt és nekiálltál "nagy bölcsen" oktatni őket a te berögződéseidről. Mert ha szerinted a gyerekvállalás csudi jó dolog, akkor mindenki szerint az kéne legyen. Megnéznélek mekkora szád lenne, ha neked kéne kihordani, megszülni és évikig otthon maradni vele. Akkor elgondolkodnál, de amíg abból áll rengeteg pasi számára egy gyerek, hogy megcsinálják, után pedig mossák kezeiket, néha megfürdetik meg játszanak vele, addig nincs miről beszélni.

Pont, hogy TE vagy az, aki rá akarod erőltetni az elmebajod minden egyes nőre! Erről prédikálsz már kommentek óta, látod:

"Megfosztanátok magatokat a világ legszebb pillanatától.

Képzeld el hogy ötven évesen sirogörcseid vannak mert nincs gyereked.

Férfiak, semmiképpen ne válasszatok gyereket nem akaró hölgyeket, zsákutca azok nektek!

Atya ég milyen üres életűek vannak itt.

persze én csak jót akarok a magyar nőknek.

Talán nem találták fel a szülés elötti érzéstelenítő? A baba cumit a szájba? Stb. Mit féltitek magatokat?

Nem azt mondta az a legcsodálatosabb érzés életében? Kihagynátok?

Ősanyád a barlangban nyögött érted! Te meg egy császármetszést sem vállalsz.

Add le nagyinak, neki több türelme lesz. Másnap a férjed a soros, azután a nagybácsid. Aztán néha rád kerül a sor."

Ez neked egészséges, normális hozzáállás?? Az, hogy ennyire lebecsülöd és lealacsonyítod a szülést és a terhességet. Mert miért nem vagytok képesek még ennyit sem bevállalni?? Meg cumit teszel a szájába, azt jónapot? Látszik mennyire értesz a gyerekneveléshez, neked láthatóan ennyiből áll, cumi be és minden király. A többit majd anyuka intézi. Szánalom.

Meg ilyeneket írsz, hogy passzolja le nagyinak, meg nagybácsinak meg ide-oda-amoda? Eszednél vagy te? Azért szüljek meg egy gyereket, akit NEM IS AKAROK, hogy aztán az egész rokonságot vegzáljam az ingyé bébiszitteléssel?

Ez már beteges. Normális ember csak és kizárólag akkor szül, ha akar!!! Ha vágyik rá, ha szereti őket, ha nem az a célja, hogy minél több emberre rá tudja sózni a rokonságból. Pont. Ha idegesítőnek találja őket, nincs hozzájuk türelme, kicsit sem vágyik rá, akkor nem fog szülni, ha fejre állsz, akkor sem és ha még 15 teljesen agyament "érvet" felsorolsz, akkor sem.

Csak lehetőleg ne nyilatkozzál minden magyar férfi nevében és ne te akard már megmondani, hogy ki milyen nőt válasszon, mert szerintem ez nélküled is menni fog mindenkinek. Pasik között is vannak szép számmal, akik nem akarnak gyereket, ők majd összejönnek azokkal a nőkkel, akik szintén nem akarnak és élik életüket. Te meg foglalkozz a sajátoddal.

2020. nov. 18. 10:57
 140/145 anonim ***** válasza:
100%

Cuki, hogy egy pasi akarja a nőket kioktatni a terhesség-szülés-gyereknevelés témakörről, miközben ők maguk mindössze néhány élvezetes orgazmussal tudtak az egész procedúrához hozzájárulni.:D:D

Könnyű más fszával verni a csalánt.

Bár erősen kétlem, hogy valaha is látott közelebbről gyereket az, aki szerint annyiból áll az egész gyereknevelés, hogy tömök egy cumit a szájába meg lepasszolom a rokonoknak. No komment.

Mondjuk az i mindent elárul az ember jelleméről aki ezeken túl úgy nyilatkozik, hogy sok pénzt fizettek érte. Undorító. Egy újabb babaváró, CSOK és társai miatt gyereket vállalt, az irományai alapján inkompetens megmondóember. Csodás.

2020. nov. 18. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!