Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egy csalódásnak tart,...

Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.

Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?

Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?

Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.

Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.

24l

2020. okt. 29. 22:26
 151/161 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos így lesz.
dec. 24. 00:41
 152/161 anonim ***** válasza:

Nagyon jó hogy csökken a népesség, az lenne a jó, ha drasztikusan lecsökkenne és nem lenne ennyi jómódú élősködő a társadalmon.

Bakker ott tartunk lassan, hogy 2 munkahelyen kell dolgozni, hogy bérelj egy lepukkant lakást, azért hogy pár nárcisztikus baromnak még több vagyona legyen.

Az idealizmuson már túl vagyunk.

Olyan világ már sosem lesz, mint mondjuk 20 éve, amikor az átlag ember is megélt.

Ez a kizsákmányoló folyamat addig fog menni, hogy összeomlik az egész, környezeti katasztrófák, és az emberiség több évtizedet, évszázadot fog visszaesni.

A sci-fi-ban amiket látunk, sosem fog eljönni.

Madmax szerű világ lesz az emberiség végnapjai.

dec. 24. 02:12
 153/161 anonim ***** válasza:

"kitenyésztődtek a finnyás nők akik idegenek attól hogy saját bajuk legyen"

De miért is akarnék magamnak rosszat? Nem vagyok hülye. Régen sem azért szültek annyit a nők, mert szerettek volna.

dec. 24. 08:49
 154/161 anonim ***** válasza:
149, egyértelmű, hogy férfi vagy. Szülj, s nevelj gyereket te.
dec. 24. 12:25
 155/161 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint pont letojom, hogy milyen bőrszín lesz többségben száz akárhány év múlva. Miért kéne, hogy érdekeljen???
dec. 24. 12:26
 156/161 anonim ***** válasza:
0%
"Szülj, s nevelj gyereket te" Szűltem és neveltem két gyereket. Férfi vagyok. Ugye nem arra az egyszeri tolóerőre gondoltál, amit sajnos az izmok megfeszitése miatt ki kell bírnia az anyának? Mindegyik anyának sikerült, de nagyon divatos lett a császármetszés is. Én mindig párban gondolom és gondoltam ezt, a szülő elnevezés is ezt takarja, mindketten szűlök vagyunk. Ne légy hitetlen, vannak férfiak akik gyerek cserében hűségesek, odaadóak, amit még a legszeszélyesebb nö is kíván.
tegnapelőtt 09:29
 157/161 anonim ***** válasza:

“Szültem”

“Férfi vagyok”

Auuuu.

tegnapelőtt 11:03
 158/161 anonim ***** válasza:

"Ugye nem arra az egyszeri tolóerőre gondoltál, amit sajnos az izmok megfeszitése miatt ki kell bírnia az anyának? Mindegyik anyának sikerült, de nagyon divatos lett a császármetszés is."

:'DD Az ugye megvan, hogy még a mai napig halnak bele nők a szülésbe? A császármetszés is azért lett kitalálva, hogy ne haljanak annyian bele. Ezt egy felnőtt ember hogyan nem tudja?

tegnapelőtt 11:23
 159/161 anonim ***** válasza:
Utolsó, kiderült a többi hozzászólásából, hogy roppant ostoba.
tegnapelőtt 11:28
 160/161 anonim ***** válasza:

Egyszeri tolóerő?

Te kevered a férfi hozzájárulásával..

Képzeld, kicsit többszöri az a “tolóerő, az azt megelőző 9 hónapot meg felejtsük el?

Atyaég, ki volt az a még nálad is ostobább, aki neked képes volt szülni? Ennyi ésszel jobb lenne nem szaporodni…

tegnapelőtt 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!