Anyám egy csalódásnak tart, mert nem szeretnék gyereket. Ezt meglehet vele beszélni vagy engedjem el?
Mikor mondtam neki, akkor azt valaszolta, hogy minek vagyok.
Tehát ha jól értelmezem akkor az élet célja a gyerek?
Lehet, hogy önző vagyok, de nem szeretnék szenvedni 9hónapig és még utána is. Örökbefogadásba mondjuk benne lennék. De ez nem tetszik neki, merthogy nőként, átkell élnem a szülést? Tessék?
Plusz aszex vagyok a párommal, nem hiszem hogy csak azért feküdnék le a párommal, hogy unokát csináljak neki.
Minden alkalommal amikor szóba jön a gyerek úgy összeveszik velem, hogy hozzám se szól.
24l
Nagyon jó hogy csökken a népesség, az lenne a jó, ha drasztikusan lecsökkenne és nem lenne ennyi jómódú élősködő a társadalmon.
Bakker ott tartunk lassan, hogy 2 munkahelyen kell dolgozni, hogy bérelj egy lepukkant lakást, azért hogy pár nárcisztikus baromnak még több vagyona legyen.
Az idealizmuson már túl vagyunk.
Olyan világ már sosem lesz, mint mondjuk 20 éve, amikor az átlag ember is megélt.
Ez a kizsákmányoló folyamat addig fog menni, hogy összeomlik az egész, környezeti katasztrófák, és az emberiség több évtizedet, évszázadot fog visszaesni.
A sci-fi-ban amiket látunk, sosem fog eljönni.
Madmax szerű világ lesz az emberiség végnapjai.
"kitenyésztődtek a finnyás nők akik idegenek attól hogy saját bajuk legyen"
De miért is akarnék magamnak rosszat? Nem vagyok hülye. Régen sem azért szültek annyit a nők, mert szerettek volna.
"Ugye nem arra az egyszeri tolóerőre gondoltál, amit sajnos az izmok megfeszitése miatt ki kell bírnia az anyának? Mindegyik anyának sikerült, de nagyon divatos lett a császármetszés is."
:'DD Az ugye megvan, hogy még a mai napig halnak bele nők a szülésbe? A császármetszés is azért lett kitalálva, hogy ne haljanak annyian bele. Ezt egy felnőtt ember hogyan nem tudja?
Egyszeri tolóerő?
Te kevered a férfi hozzájárulásával..
Képzeld, kicsit többszöri az a “tolóerő, az azt megelőző 9 hónapot meg felejtsük el?
Atyaég, ki volt az a még nálad is ostobább, aki neked képes volt szülni? Ennyi ésszel jobb lenne nem szaporodni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!