Normális ha egy 23 évestől elvárják otthon, hogy időben érjen este haza?!
Nem értek azokkal egyet, akik azt írják, hogy amíg az ő kenyerüket eszik, addig gazsulálnia kell.
Vannak olyan élethelyzetek, amikor egy felnőtt ember kénytelen a szülei házában lakni. De ez egyáltalán nem hatalmazza fel a szülőket arra, hogy kiskorú gyerekként kezeljék.
#61: tökéletesen igazad van!
Ha a szülők extrán paráznak, simán megkérdezhetik (a saját megnyugvásuk miatt), hogy mikor ér haza.Ha hajnali 4-kor, hát akkor... Ha csak másnap-harmadnap, akkor úgy....
De úgy kezelni egy felnőtt nőt, mintha 13éves kamasz lenne....? Hát ez marhára nem elfogadható!
Ha mondjuk korán fekszenek le, mert korán kelnek reggel, akkor szerintem jogos, hogy ne verd fel őket amikor hazajössz.
Ha nem fekszenek korán hanem csak kontrollálni akarnak, akkor nem jogos.
65: nyilván nem egy szobában laknak.... Miért verné fel őket?
Én igazán nem engedtem szabadjára a gyerekeimet tini korukban, de ilyen extrém korlátozás eszembe nem jutott volna még 16éves korukban sem!
Megmondták, hogy mikorra érnek haza, és én ezzel nyugodtan álomra hajtottam a fejem.
61, az én szüleim mindig felébredtek, ha hazaértem.
A felnőttséghez szerintem hozzátartozik, hogy tekintettel vagyok másokra.
Úgyogy én ha éjfél után értem volna haza, akkor inkább máshol aludtam.
67es, csak hogy saját magamból induljak ki, nálunk a bejárati ajtó a háló ajtaja mellett van, ha azt kinyitja valaki aztán becsukja, arra felébred az aki alszik. Plusz nyilván a kérdező utána zuhanyzik, wcre megy, tesz-vesz, ha nem óriási házban laknak akkor az hallatszódik és igenis felverheti a szüleit ha azok rossz alvók.
Nem állítom, hogy biztosan ez az oka, de teljesen elképzelhetőnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!