Normalis hogy ezert kidobott? 22F
Szóval kidobott, mert kupi volt a szobádba?
Miaf**z...
Nekem ebből úgy jött le, hogy apádnak fontosabb az a p**a, meg a lánya, mint te... Amennyiben csak és kizárólag emiatt dobott ki, ez egyáltalán nem normális. Le lettél cserélve.
Én hót ziher, hogy ezek után szóba se állnék vele...
"Sot, a most aktualis baratnojenek a lanyat bekoltoztette a szobamba."
jófej faterod
Ne haragudj, de vagy neked van az eddig hallott legnagyobb tahó apád, vagy nem értetted meg egészen az okait.
Ha emiatt kidob, az borzasztóan nem normális.
Más kérdés, hogy én 20 vagyok és lány, de ha tehetném már nem itthon laknék. Csak ugye az orvosi praktikusan a 2-3 egyetem egyike, ami mellett nem lehet dolgozni. Plusz az én apám imádja egyben tartani a családot, az anyja is itt lakik az házban. Talán ezért is mennék, de most ez mindegy.
Szóval ha volt benne egy olyan, hogy most már állj a lábadra, az sem kedves egy kicsit sem, de érthető valahol. Van ismerős család, ahol a gyerekeket 18. szülinapjukon kitették egy-egy bőrönddel a házból hogy hajrá. Érted, 18, még akár érettségi előtt. És nem, nem voltak szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!