Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott, mert megtudta, hogy festem a hajam. Szerintetek normális dolog ez?
Azzal magyarázta, hogy válogatós vagyok, rengeteget vizsgáztattam" szerinte az elején, mire végre kimondtam, hogy "megfelel" nekem. Közben ez nem így volt, egyszerűen nem állok össze akárkivel, és igyekeztem minél jobban megismerni.
Azt mondja, hogy nekem 1000 elvárásom van, neki meg csak 1 - ami a természetesség - így mehetek a búsba.
Vélemények... ?
ja akkor a pasid egy hülye :D Nem, ez nem normális.:D
Első válaszoló voltam.
Mi az, ami nem természetes? Pl. ha hónaljstiftet használunk, az már nem természetes, hiszen elnyomja a természetes testszagunkat. Ha borotváljuk a lábunkat, az sem természetes, hiszen alapból szőrös, nem kopasz.
Nesze neked, természetesség! :D
Amúgy olyan nincs, hogy valakit, akit szeretünk, ilyesmiért dobunk. Ez vagy csak nagyon elfuserált ürügy, hogy megszabaduljon tőled, vagy nem fut százzal a srác, úgyhogy hiába vizsgáztattad az elején, valamint nagyon benéztél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!