Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott, mert megtudta, hogy festem a hajam. Szerintetek normális dolog ez?
Figyelt kérdés
Azzal magyarázta, hogy válogatós vagyok, rengeteget vizsgáztattam" szerinte az elején, mire végre kimondtam, hogy "megfelel" nekem. Közben ez nem így volt, egyszerűen nem állok össze akárkivel, és igyekeztem minél jobban megismerni.
Azt mondja, hogy nekem 1000 elvárásom van, neki meg csak 1 - ami a természetesség - így mehetek a búsba.
Vélemények... ?
2014. szept. 26. 20:32
11/13 anonim válasza:
jöjj cuncu, nem azért dobott mert fested, hanem mert hazudtál hogy nem.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam neki. Nem is volt téma, hogy festem-e, rá sem kérdezett egészen tegnapelőttig!!!
2014. szept. 27. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!