Normalis hogy ezert kidobott? 22F
Dehogy normális! De Engem a spermadonorom még csecsemő koromban dobott ki az Anyámmal együtt az új muffért. Azóta sem vagyok vele beszélő viszonyban, pedig már 30 fölött vagyok. Az ilyen trágya alak nem nevezhető "apának".
Téged viszont felnevelt az apád, így nehéz lenne Neked ezt megtenni. Mindenesetre van okod haragudni rá, amiért a mostani nője és az új mostohatesód fontosabb neki. Ha netán szakítsz a mostani barátnőddel, próbálj meg összejönni, apád nőjének a lányával. Úgy visszafoglalhatod a helyedet.
Csak azért mert nincs rend a szobádban biztosa nem dob ki. Szoval mi a sztori elhallgatott fele?
Nilván nem dolgozol vagy senmit nemis segítesz otthon, stb.
13mas. nem nevelt fel. anyám nevelt, de 5 éve vissza költöztem apámhoz, hogy miért az hosszú. egyébként 2 éve dolgozom, viszonylag jól keresek, tehát meg tudok élni így is. a sztorinak amúgy nincs eltitkolt oldala. nem igazán futottunk össze itthon, ha nem dolgozott akkor éppen egy csajnál volt az "apám". néha néha bekukkantott a szobámba, elmondta hogy tegyek rendet, de mivel énis keveset voltam otthon ezért nem foglalkoztam a szoba állapotával.
a friss kapcsolatot úgy értem, hogy 6 hónapja vagyunk együtt. az utóbbi időben sok a vita igen, mert éjjel nappal együtt vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!