Normális ha egy 23 évestől elvárják otthon, hogy időben érjen este haza?!
Állandóan a "gyűjtsek egy kis pénzt" szöveggel jössz. Tegyük fel nem diákmunkáztál, de 18 éves korodtól mostanáig, 5 évig mi a sz@rt csináltál? Gondolom nem most az utóbbi 3 hónapban lettek ilyen aggodalmasak a szüleid, nagyanyád, hanem mindig ilyenek voltak. Akkor miért nem dolgoztál már 18 éves korodtól, hogy el tudj költözni minél előbb? Más ép eszű az egyetem mellett is dolgozik ilyen család mellett, vagy minimum kollégiumban lakik.
Persze, most fog jönni, hogy saját lakást akarsz, nem albérletet fizetni. Hát csillagom, öt év alatt már egy foglaló is össze kellett volna jöjjön, ha annyira kényelmetlen neked ez a helyzet.
Te is csak kipanaszkodtad magad és nem fogsz csinálni semmit.
Ez egyáltalán nem normális. Én is 23 éves nő vagyok, nekem konkrétan már családom van ennyi idősen, anya kb 14 éves korom óta nem szól bele abba, hogy mit csinálok. Mikor fiatalabb voltam akkor is elég volt ha néha írtam neki, hogy jól vagyok, éppen ezt csinálom, de ezt sem várta el. Bár a mai napig ha megyek valahova jelzem neki (éppen nála lakunk átmenetileg) mert így szoktam meg, pedig már régen nem kiváncsi rá annyira, a lényeg hogy érjek haza, nem számít mikor :D
Családból valahova nem tudsz elköltözni? Mama vagy akárki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!