Normális ha egy 23 évestől elvárják otthon, hogy időben érjen este haza?!
25...milyen sjaát lakás? :D..
ki abánatnak van kedve ilyen szülőkkel pár évig még lenni?
Nekem nagy előny az albérlet. nem tudom honnan seded ezeket. Albérletben legalább előbb lehetek önálló. Soroljam?amúgy se tartozok neked magyarázattal :D...
A te nézőpontodból nem normális ez a túlféltés, viszont az ő szemszögükből az. Mert a híradóban csak a rossz híreket kapják, hogy mit történik egyedül a városban a fiatal lányokkal.
Egyébként a te problémádon az elköltözés segítene?
Gondolod, hogy nem telefonálgatnának, hogy merre vagy, kivel vagy, ideje haza menni stb?
Belegondolok, lenne ilyen idős lányom, én is félteném, de nyilván ismerném a jellemét, s biztos vagyok benne nem aludnék nyugodtan míg haza nem érne, hiába mennék másnap munkába az az én gondom, hogy nem aludtam mert vártam, hogy tudjam biztonságban ér haza a gyerek.
Ezt nem lehet rákenni, hogy "anyád miattad nem alszik,és ezért kell 9 kor hazaérni mert másnap munkába kell mennie.
Továbbá nem hiszem, hogy amúgy magától már 9 kor ágyban lenne.
Nekem is megvolt, MAXIMUM meddig lehetek oda...13 évesen, de ha írtam egy üzenetet, hogy kicsit kések, akkor sem volt belőle ügy.
18 alatt még valamilyen szinten elfogadható az ilyesmi, de aki már 5 éve felnőtt, azzal szemben nem éppen normális, hogy ennyire lekorlátozzák. Próbálj meg beszélni vele/velük, ha semmi eredmény, akkor bizony marad a külön költözés. Amennyiben nem akarsz konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!