Normális ha egy 23 évestől elvárják otthon, hogy időben érjen este haza?!
Ez egyszerűen a TE HIBÁD! Én nem fogom itt pátyolgatni a kis lelked és a szüleidet beállítani rossznak.
23 éves vagy. NAGYKORÚ! Ez egyfajta túl féltés ami már ilyen korban NEM NORMÁLIS. Igazán kiállhatnál magadért! Ebben a korban már nem úgy kellene ugrálni ahogy azt mások mondják...Önállóan kellene kezelned az életed és nem engedi hogy mások beleszóljanak. Ebből te sehogy sem fogsz jól kijönni már ne is haragudj! Ha van kulcsod a kapuhoz vagy bármi máshoz amin át kell jutnod akkor meg is van oldva a dolog. Ne engedd hogy bűntudatot keltsenek benned és csak érezted jól magad. Nekik is fel kell végre fognak hogy nagykorú vagy és már nem feltétlenül kell úgy táncolnod ahogy azt ők elvárják.
Egyébként ha nekem egy 23 éves csaj azt mondaná hogy bocs de mennem kell mert az anyám csak eddig adott kimenőt kicsit szánalmasnak és életképtelennek gondolnám...
12es vagyok
A rendőrök körbe röhögnék őket! Ha kiskorú lennél az más de egy ilyen korú embert nem fognak csak azért kerestetni mert nem tartotta be anyuci meg mamuci idióta "szabályait"
Hát éppen ez az. A rendőröktől nem kell félned.
Hazacipelni meg nem fognak,ha n számolsz be arról,hogy hol leszel.
ÉN IS ezt mondtam nekik, de mintha meg se hallanák...
15..hidd el már szívesen elhúznék. de nem mindenki kényelemből lakik a szüleivel. én azért vagyok még itt hogy gyűjtsek kis pénz a kezdéshez aztán megyek. Már érzem néha a terhet, hogy egy felnőtt még a szüleivel lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!