Hogy mondjam el a szüleimnek hogy betört a méregdrága telefonom kijelzője amit nemrég kaptam? (sajnos véletlenül leejtettem,még tok se volt rajta)most nagyon rosszul érzem magam hogy kaptam egy ilyen jó telefont és én meg nemtudtam vigyázni rá..
Figyelt kérdés
Ezért szüleim is mérgesek lesznek nagyon, biztos lehülyéznek ilyenek..meg csalódnak is. Most azon gondolkodom hogy diákmunkára kéne majd mennem,már ha engednélek,bírnám,és nem lenne olyan messze.hogy még a javítás is ők fizetnék azt nem akarom,nemis fogják..maradjak ezzel hogyha már elbasztam,tudom csak helyre akarom tenni,és ha elmennék dolgozni azt a pénzt én keresném meg és kitudnám javítani a képernyőt is..nektek akik ezt olvassák mi a véleményetek erről? Mit szólnátok ha veletek lenne ez?..16/L2020. okt. 4. 22:09
61/61 anonim válasza:
És ugyan miért nincs tartaléka?? Biztosan nem hónapokra lesz munkanélküli. Ha meg igen, akkor miért nincs versenyképes szakmája, akinek gyereke van.
Szóval ezek nem kifogások. Saját cégem van, a korona miatt eléggé vissza kellett venni azt hittem újra sem tudom indítani, 10 emberemet vágtam ki, pedig egyáltalán nem akartam, de muszáj volt, mégis megoldottam, és a gyerekem semmit nem nélkülözött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!