Hogy mondjam el a szüleimnek hogy betört a méregdrága telefonom kijelzője amit nemrég kaptam? (sajnos véletlenül leejtettem,még tok se volt rajta)most nagyon rosszul érzem magam hogy kaptam egy ilyen jó telefont és én meg nemtudtam vigyázni rá..
Egyet tudok ajánlani:
Vegyél AliExpressen hozzá új kijelzőt és kérj meg egy ügyes fiú osztálytársat, hogy cserélje ki.
Youtube-on ezer videó van róluk.
Mi egyszer így cseréltük ki a telóm kijelzőjét.
20e helyett 3volt.
Én szülő vagyok.
És én téged sajnálnálak, mert nem direkt csináltad.
Velem is előfordult már, biztos nekem se való drága telefon ahogy az ide íróknak sem.
Komolyan sajnálom a gyerekeiteket. Sok irigy szűkmarkú.
Én megjavíttatnám. És leszakadna a pofám, ha a 16 éves lányomnak melózni kéne, csak mert véletlenül elejtette a telefonját.
Szerintem ne legy ilyen megengedo a szuleiddel, mert egyertelmuen OK hibaztak, amikor mindenfele mechanika vedelem, biztositas nelkul a kezedbe adtak egy telefont. Ez az O feleloseguk nekik kell helyrehozni a kart. Mond meg nekik, hogy te gyerek vagy raadasul lany, nem varhatjak el hogy vigyazzal ra.
Ebbol majd tanulni fognak.
Sipirc dolgozni, felét fizesd ki, kész. Másik felét őt, mégiscsak kiskorú vagy.
Ja és amúgy 80 ezer egy telefonért egyáltalán nem "méregdrága", tekintve, hogy vannak 300-400 ezerért is telefonok.
Mondd meg nekik, hogy nagyon sajnálod, de véletlenül leejtetted és ez történt és rosszul érzed magad miatta, mert tudod mennyibe került, te próbáltál vigyázni rá stb. Aztán beszéld meg velük, hogy mi legyen. Mivel csak 16 éves vagy, valószínűleg nem fogják hagyni, hogy elmenj dolgozni a suli mellett, nehogy a tanulás rovására menjen, de biztos meg tudtok egyezni valamiben. Pl. otthon "ledolgozod", besegítesz amiben tudsz vagy legyen ez a karácsonyi ajándékod (persze úgy, hogy most megkapod előre).
Megdicsérni nem fognak érte, meg lehet kapsz 1-2 miért nem vigyázol jobban a dolgaidra kommentet, de ha látják, hogy mennyire sajnálod és tényleg csak véletlen volt, nem hiszem, hogy ennél komolyabbra kéne számítanod és meg fog oldódni. Tanulsz az esetből és többet ilyen nem lesz remélhetőleg, mert raksz rá tokot, fóliát és jobban vigyázol rá.
Amúgy az aliexpresses kijelző nem lenne rossz ötlet, tényleg jóval olcsóbb, de az egy hónap, mire megjön, neked meg most kéne.
Én biztos állami gondozásba tennélek, azért ez több a soknál, leejteni egy drága telefont amit a verejtékes kezdmmel összedolgoztam a gyerekemnek aki összetöri, véletlenek nincsenek! Vagy megcsapkodnálak a bibliával esetleg kukoricán térdeltetnélek.
Amúgy viccelek, megesik az ilyen.. persze ha fenn vázolt szüleid vannak akkor inkább ne mondjad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!