Hogy mondjam el a szüleimnek hogy betört a méregdrága
telefonom kijelzője amit nemrég kaptam? (sajnos
véletlenül leejtettem,még tok se volt rajta)most nagyon
rosszul érzem magam hogy kaptam egy ilyen jó telefont és
én meg nemtudtam vigyázni rá..
Figyelt kérdés
Ezért szüleim is mérgesek lesznek nagyon, biztos lehülyéznek ilyenek..meg csalódnak is. Most azon gondolkodom hogy diákmunkára kéne majd mennem,már ha engednélek,bírnám,és nem lenne olyan messze.hogy még a javítás is ők fizetnék azt nem akarom,nemis fogják..maradjak ezzel hogyha már elbasztam,tudom csak helyre akarom tenni,és ha elmennék dolgozni azt a pénzt én keresném meg és kitudnám javítani a képernyőt is..nektek akik ezt olvassák mi a véleményetek erről? Mit szólnátok ha veletek lenne ez?..16/L
Apukám mindig nagyon ügyel dolgaira, mégis a múltkor leejtette a mobilját. Előfordul.Szomorú itt néhány ember hozzáàllàsa.
2020. okt. 5. 10:03
52/61 anonim válasza:
51. És mi lett? Anyukád megbüntette? 😂 De most viccet félre téve. Én se értem, néhány embernek, hogy lehet így hozzá állni egy gyerekhez. Normális ok nélküli is büntetni...
2020. okt. 5. 10:18
53/61 anonim válasza:
Szomorú, hogy ennyien ennyire kétbalkezesek. Mintha majmoknak adnál telefont.
Hívok valami rekordbizottságot, mert életemben nem törtem be semmilyen képernyőt.
2020. okt. 5. 10:19
54/61 anonim válasza:
Azta igen, egyszer elejtette szerencsétlen a telefonját, kövezzük halálra érte meg majmozzuk le. Gusztustalan, hogy így beszélnek némelyek ismeretlen emberekről. Azért mert te oly tökéletes vagy, hogy még életedben soha semmi nem ejtettél ki a kezedből, miért kell egyből lemajmozni a másikat? 🤦🏼 Intelligencia szint nálad is befigyel.
2020. okt. 5. 18:14
55/61 anonim válasza:
Árulja már el az, akinek itt jár a pofája, hogy ez milyen sok pénz meg másnak enni sincs mit, hogy az mi a retkes fenének teszi szét a lábát, aki nem tud ennivalót sem biztosítani a gyerekeinek???
Remélem egyszer a büdös életben megéljük, hogy eltörlik a családi pótlékot meg minden ilyen szart és akkor csak az szül, aki tényleg fel tudja nevelni!! Nem az ilyen olcsójános majmok
2020. okt. 5. 18:37
56/61 anonim válasza:
#55: bár a megfogalmazásod picit indulatosra sikerült (bár megértem), totálisan egyetértek veled sajnos! :( és a csok meg a babaváró miatt csak még több szegénységbe meg hadd ne írjam milyen családba születnek a gyerekek (HÁROM gyerek sok esetben)...
2020. okt. 5. 18:41
57/61 anonim válasza:
Bocsi nem akartam indulatosra, de mindig felmegy bennem a pumpa, ha csóró körülmények között lévő gyerekekről hallok. Mi a jó égért szül, akinek nem futja rá?? Ösztön ide vagy oda, gondolkozzunk már. Az a gyerek is emberi lény és joga van az ehhez méltó életkörülményekhez!
2020. okt. 5. 18:47
58/61 anonim válasza:
És akkor a szöveg: nehogy már más döntse el, hogy nekem meg a paromnak hány gyereke legyen, meg hogy sok gazdag szülő is szar szülő ők legalább szeretetben neveli
Kifogas mindig van...de abba nem gondolnak bele, hogy a gyermekneveléshez ha tetszik ha nem pénz is kell...
2020. okt. 5. 19:17
59/61 anonim válasza:
Arra pedig nem gondoltok, hogy valaki gyorsan elvesztheti a munkáját, a gyerekeket felnevelni pedig ennél sokkal hosszabb idő?
2020. okt. 5. 19:46
60/61 anonim válasza:
Igen 59, ez előfordul, de nem is róluk van szó, hanem azokról akik a semmire lebabáznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!