Nemrég költöztem el a szüleimtől a párommal külön és nagyon rosszul viselem. Mással is volt ez? Mit lehet tenni?
Szerintem meg nem normális.
Ha távolra költöztél volna, vagy másik országba és nem tudtok találkozni rendszeresen, akkor érteném.
De így? Bármikor átmehetsz anyukádhoz beszélgetni, elmehettek egy közös programra.
Én örültem, amikor elköltöztem, pedig mi is nagyon jóban vagyunk, szinte baráti a kapcsolat. De nem akartam már gyerekkén élni, és otthon gyerek vagy, akárhány éves is vagy.
Ettől függetlenül minden héten találkozunk egyszer, és vannak közös programok is.
A mama kicsi lánykája.
bocsika
19 voltam, mikor a párommal(21) összeköltöztünk. (2,5 éve) Egyetlen egy könnycseppet nem morzsoltam el, pedig az édesanyám kiköltözött külföldre, apukámhoz. (Apukám 14 éves korom óta kint dolgozik,6 hetente járt haza)
Évente háromszor - négyszer találkozunk -1-2 hétre- (idén: húsvét-nyaralás-karácsony)
Hiányoznak, de ez az életrendje. Anyukám is 19 évesen költözött Erdélyből ide, ahol később megismerte apukámat, házasodtak,megszülettem.
Úgy csinálsz, mintha egy másik kontinensen élnétek. Mindennap felhívhatod, és találkozhattok pár naponta. Nem értem miért drámázol, attól, hogy elköltöztél még szeretheted, és találkozhattok. Nincs megtiltva, hogy na, elköltöztél, ezért többet nem beszélhetsz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!