Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nemrég költöztem el a szüleimt...

Nemrég költöztem el a szüleimtől a párommal külön és nagyon rosszul viselem. Mással is volt ez? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, eddig a szüleimmel laktam, akikkel iszonyatosan jó a kapcsolatom, anya a legjobb barátnőm. Párommal most albérletbe költöztünk, ahova vittem a kutyámat is. Nincs messze, negyed óra autóval. Szeretem, boldog vagyok vele, de annyira honvágyam van és hiányoznak a szüleim, hogy minden nap sírok. Valamilyen szinten törésnek is élem ezt meg, féltem anyát aki egyedül lesz otthon mert apa csak hétvégén van, hogy ő hogy lesz, meg magamat, mert nem tudom normális-e hogy ilyen nehezen élem meg az elszakadást. Ahogy ezt írom is sírok.
2018. szept. 26. 09:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ne picsogjàl, mert ezt egy értelmes, felnőtt férfi nagyon hamar meg fogja unni, jogosan.

Én 18 évesen költöztem el, màr 33 éves vagyok, de hidd el, egyszer sem nyavalyogtam.(nekem édesanyàm màr 20 éve nem él)Nagyon jó volt a kapcsolatom apummal, (sajnos màr ő sem él), de egy percig nem törédként éltem meg az önàlló életet.

Ráadàsul nem volt élettàrsam, egyedül laktam.

20 évesen pedig úgy mentem külföldre hajóra dolgozni, hogy egy lelket nem ismertem.

Nem kilométerekre költöztél, csak 15 percnyire kocsival.

Abba is gondolj bele, hogy anyudéknak is milyen jó lesz végre, hogy hétvégente kettesben lesznek, csak egymàsra figyelnek majd.

Ha hiszed, ha nem, a lànyom 9 éves lesz, alig vàrtam, hogy kezdődjön a suli, ha a pàrom épp nem dolgozik, kettesben legyünk, azt csinàljunk a hàzban amit csak akarunk.

27 éves vagy, bőven felnőtt nő, nincs okod a síràsra, ez az élet rendje.

2018. szept. 27. 12:25
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
én sem sírtam mikor 26 évesen páromhoz költöztem a saját lakásunkba . boldog voltam hogy senki nem mondja meg mit mikor csináljak.
2018. szept. 28. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!