Hogy mondjam el a szüleimnek hogy betört a méregdrága telefonom kijelzője amit nemrég kaptam? (sajnos véletlenül leejtettem,még tok se volt rajta)most nagyon rosszul érzem magam hogy kaptam egy ilyen jó telefont és én meg nemtudtam vigyázni rá..
32. De látod valaki ezért lebaszná a sárga földig a gyerekét meg elküldené dolgozni....
27.29.33 voltam
33as ez az, neveld csak arra a gyerekeid hogy a tetteiknek nincsenek következményeik, hajrá :-)
Azt meg nem tudhatod lehet a kislány hisztizett a drága telefonért, és mivel manapság már nem divat bármit megtagadni a gyerektől, nehogy sérüljön a kis lelke, így a szülők az utolsóból is, de megvették neki.
Egyedül a kislány hibája amiért nem vigyázott rá. Érdekes, nekem 13 éves korom óta van telefonom, de soha, egyik se tört össze. Ha csak simán leejti az ember, nem esik akkorát hogy betörjön.
Jajj istenem, ez a sok értelmes komment...
BIZTOS, hogyha a szülő kicserélteti a gyerekének a kijelzőt, a gyerek CSAK azt tanulja meg, hogy a tetteinek nincs következménye. HAhaha
Hát igen, ha elejtünk valamit, annak komoly következményei kell hogy legyenek....vicc.
Még mindig csak egy k-rva telefonról van szó :D Amit VÉLETLEN elejtettek.
Nekem nyugodtan elmondhatná a gyerekem, hogy véletlenül elejtette a telefonját, és az eltörött. Sajnálnám érte. Bosszankodnék, miért nem gondoltam rá, hogy védőfólia meg tok nélkül ne kezdje használni.
Aztán megbeszélném vele, hogyan tovább. Lehet, hogy gyorsan kapna egy olcsó telefont, ami belefér a költségvetésbe. Lehet, hogy előkotornánk valami használhatót a meglévő régiek közül, és azzal járkálna, amíg összegyűlik a pénz egy olyanra, amit igazán szeretne. Közeledik a karácsony, nálunk állandó probléma, hogy a rokonok mit ajándékozzanak a 16 évesemnek. Most mondhatnám nekik, hogy beszállhatnak a telefonvásárlásba. Lehet, hogy megmondanám a gyereknek az összeget, amit jelenleg telefonpótlásra szánnék, ő meg eldöntené, hogy kipótolja a saját félretett pénzéből/gyűjt még hozzá/megelégszik egy olyan megoldással, ami belefér a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!