Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?
170.-nek.
Tippelek!
Neked óra: Rolex-től indul.
Neked ruha: Hugo Boss-tól indul.
Neked kocsi: BMW-től indul.
Neked nő: Oczella Esztertől indul.
Ugye, mert te egy igényes ember vagy, nem? >:)
Amúgy a karbonvázasokat haver 200-ért veszi, "okosba".
Nem vezetek.
Olyan ruhákban járok amit meg tudok venni, melegen tart és nekem tetszik.
Mivel a ruháknak ennyi a funkciója...
Fogalmam sincs, hogy ki az a Oczella Eszter.
A 200 ezerért okosba vett karbonvázas, az olyan mint a nímetbű, okosba behozott bömös.
Az igényesség szó mellett az van a szótárban.
Amúgy innen is gratula neki, hogy támogatja az orgazdaságot/ orgazda.
Szerintem az igényesség nem a több száz ezer forintos kerékpárral való boltba járásból kezdődik, de ahogy elnézem, ti előbb halnátok éhen, mint hogy ne tudjatok felvágni a bringátokkal.
Nyilván az igényesség nem itt kezdődik, gazdag meg nem leszel attól, hogy ilyen drága a biciklid.
Utolsó, te tökéletes magyar vagy, le sem tagadhatnád. :D Ha valaki drága biciklit akar, egyből gazdagnak akar tűnni, vagy fel akar vágni. Szerinted, ha ilyen idióta emberek vannak magyarországon, ki akarná olyan pontagyúaknak mutogatni a biciklijét, akiknek az első mondata hogy "ebből autót veszel". Akkor már inkább kimegyek egy osztrák bikepark-ba, és ott meg lehet beszélni egy sör mellett, kinek milyen alkatrészei vannak, ilyenek :)
"TE, a SAJÁT pénzedet osztod be, SZERINTEM hülyeségre, de te tudod.
Itt meg a KÉRDEZŐ, az APJÁTÓL függ." Te meg ha kommentelsz olvasd már végig a kérdést, vagy a válaszokat, köszi xd
Nincs azóta semmi, gyűjtögetem a pénzt, meg próbálom helyre rakni kicsit a biciklimet, mert szerintem úgy is el lesz adva.
Semmi baj a nyolcvan ezres biciklikkel... Még hogy a kerékpározás meggyalázása...:DDD Képzeld, nekem 100ezres Decathlonos MTB-om van,
megvan 1,5 éve, és nem a boltba járok vele, hanem munkába, túrázni, nagy ritkán még durvulni is szoktam vele keményebb lejtőkön, kisebb ugratókat is bírja-és nincs semmi baja, párszor volt már defektem,de az ugye nem a bicó hibája. Most tervezek venni egy középkategóriás XC bringát, de kivagyok az ilyen KTM-huszároktól...(tudom, hogy neked nem az van, ez egy gyűjtőnév)
Ahogy elképzellek utolsó, Te beérnéd ezekre a célokra, egy SPARos bevásárló kosárral is. El tudlak vele képzelni, ahogyan ugratsz vele, stb.
Minek vettél hát biciklit?
Hát én inkább egyik sportágnak sem leszek a rabja ha ilyen ocsmány mód beszélnek ilyenkor az emberek egymásról, csak mert az egyiknek kevesebbet ér a biciklije, mint a másiknak :D
takarodj már, nem mindenkinek a biciklije az élete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!