Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?
Majd az ülés bekurcsi 1M+ -ért! :D
Van olyan latasbol ismerős, nem is egy, kiknek sok éve valami jobbfajta biciklijuk van. - na az az asszonyuk, mert nője egyiknek se volt soha. Lehet te is ilyen kis proli leszel, mert ezzel a szóval igen szeretsz diszelegni. :D gondolom ezt torolteted. Akkor én is bejelentem a prolis írásaid!
Mert a kettőnek sok köze lehet egymáshoz te idióta. :D
Inkább éljed a kis szánalmas életed, talán akkor nem fog annyira érdekelni, hogy ki mire mennyit költ, és akkor nem lesz mi fájjon.
Te meg vergődj a nyomorék bicikli miatt. Idejossz, hogy apukám így meg úgy! Mint egy ovis. Vicc vagy komolyan mondom :D
Apu vedd meg nekem a bike-ot
Autómata valtos
Biciklivel szelném a dombokat!
Kérdező! Egy belépőszintű downhill-t be lehet szerezni 500ezer körül.
Ha feljebb is mész 100-200 ezret, még jobbat kapsz. 1misi az már egy tényleg profi versenybringa ára. Neked nincs szükséged ilyenre, ki se tudnád használni. Majd ha elkezded a downhillezést, kiderül, hogy hogy megy, fejlődsz, beszerezhetsz egy olyat, amit most akarsz megvenni-de ha nem versenyző vagy, akkor nem lesz rá szükséged, nem is nagyon fog adni pluszt. És arra, hogy versenyző legyél, azért nem olyan nagy az esély.
Azt nem vágom honnan jött le neked, hogy proli vagyok, a másik meg, hogy irigy?! :D
Mégegyszer: kisgyerek vagy. Almodozol egy olyan bicikliről, amire abszolút nincs szükséged, illetve itt vársz tanácsot, hogyan győzd meg aput :D
A kisgyerek jelzot emiatt jegyeztem meg...de te mire alapozod az anyagi helyzetemet? Fogalmad nincs hogyan és mibol élek. Irigy meg abszolút nem vagyok, mert egy kicsit se érdekel a bike, főleg nem 1 millaert :D az se normális aki ennyiért vesz, atlaghasznalatra. Na látod? - ezért (is) vagy még kisgyerek. :D lehet vergődni
"az se normális aki ennyiért vesz, atlaghasznalatra."
De ki a tököm mondta, hogy átlag használatra lenne? Már amit a mostanival csinálok, az is messze nem átlag használat, viszont erősen érződnek a határai. Tisztában vagyok a képességeimmel, tisztában vagyok, milyen szintén tudnék egy ilyen biciklit kihasználni mint amit akarok, és ezekbe belegondolva nekem megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!