Miért adta anyám oda unokatestvéreimnek az összes játékomat,még a drágákat is?
Figyelt kérdés
Régen borzasztó sok Monster High babám volt és Én kicsi póni figurám és beleegyezésem nélkül az összeset odaadta unokatestvéreimnek.
Nem játszok velük persze,régóta nem,de azok nagyon fontosak voltak számomra és borzasztó szomorú vagyok,hogy még meg se kérdezett.
2020. szept. 4. 17:09
51/52 anonim válasza:
Kiszedte a szekrényből?? Rettenetes. De hogy gondolta? Ja, tudom, jófej akart lenni az unokatesó előtt. Az én cuccaimmal is ezt csinálták, ha meg nem adtam oda, irigy voltam. És még gyerekként. Mert azzal már nem játszom. Ott volt a szobámban. Nem padláson, pincében.
52/52 anonim válasza:
Anya is csinálta régebben. Odaadta őket az unokatestvéremnek... Mérges voltam akkoriban rá miatta. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!