Utolsó előttinek szólt az iménti reagálásom eleje, aki minden játékát kidobta a gyerekeinek.
2020. szept. 4. 17:46
12/52 anonim válasza:
Meg tudom érteni.
Nekem első számítógépemnek a háza volt meg nagyon sokáig. Bele raktam egy komplett "újabb" gépet és tervben volt hogy egyszer egy teljesen új belsőt kap és mennyire jól nézett volna ki, hogy retró hangulatú gépem van. Erre kib..szták lomtalanításkor.
Játékok is mentek kukába, adakozásnak, ismerősnek. Ma meg full menő lenne ha meglenne a sok régi "kacat" amik manapság már ritkaságszámba mennek.
2020. szept. 4. 17:48
13/52 anonim válasza:
Szerintem meg ne kérd vissza. Egy ember annyi holmit tartson, amennyit számon tud tartani, amit megbecsül, gondoz, hazsnál. Mégis minek gyűjtenél ilyesmit, elég ha meglátsz egy mesét vagy egy monster high reklámot és megjegyzed, hogy jé, de szerettem ezekkel játszani. Nem fogsz hazamenni és elővenni, hogy nézegesd. Ha eleget tanulsz, csinálod a napi dolgaidat, nem nagyon érsz rá nosztalgiázni, mert a ma és a holnap teljesen lefoglal. Ráadásul most másfajta dolgoknak kell a hely, nagylányosabb dolgoknak. Előbb utóbb úgyis megváltál volna azoktól a babáktól...Csak az a rossz, hogy ezt anyukádnak kellett megképnie. Neked kellett volna már rég megszabadulni tőle. Legalább ez egy jó lehetőség arra, hogy most átnézd a cuccaid, ruháid egyebeket és szelektálj, nehogy legközelebb is megint anyukád dobjon ki valamit.
2020. szept. 4. 17:54
14/52 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kérhetem vissza,először is szerintem illetlenség..mellesleg tönkre vannak téve. Múltkor láttam őket és valami borzalom,hogy mi lett belőlük.
13. Nem érted a szituációmat én SOHA nem váltam volna meg azoktól a babáktól. Mert felnőttem és idősebb vagyok nem jelenti azt,hogy nekem nem lehetnek játékaim.
2020. szept. 4. 17:57
15/52 anonim válasza:
Hát ha felnőtt vagy, esetleg már külön is laksz? Akkor végképp nem értem, minek nem te foglalkoztál az emléktárgyaid sorsával. Így jártál, mert nemtörődöm voltál velük...
2020. szept. 4. 18:00
16/52 A kérdező kommentje:
Elnézést,de mondtam is akármit arról,hogy nemtörődöm voltam? Jöttem haza és anyám bejelentette,hogy az egészet odaadta unokatestvéremnek. Ne te mondd meg,hogy én mit csináltam miközben nem tudod.
2020. szept. 4. 18:02
17/52 anonim válasza:
"Figyelj anya, tudod vannak azok a ruhák és cipők a szekrény alján, amiket 20 éve őrizgetsz, igaz, hogy 15 éve nem férsz beléjük, odaadtam a Piri barátnőmnek, remélem nem baj, neked azok már úgysem kellenek :)"
Na ez kb ehhez hasonló taplóság volt. Oda lehet adni más játékát, ha ELŐTTE megkérdezed tőle, hogy nem bánja-e... alapvető illem. Ilyen az, amikor az ember a saját gyerekét nem tartja a lehető legkisebb mértékben sem tiszteletben.
2020. szept. 4. 18:05
18/52 anonim válasza:
Feltűnt volna neki ha nagy becsben tartod a régi játékaidat és még akarsz tőlük valamit, de te csak utólag akartad volna, miután már elveszítetted. Erre mondják hogy addig nem értékelünk valamit, amíg el nem veszítünk. De fel a fejjel, mint mondtam most nézd át a cuccaidat hogy többet ne járj így...
2020. szept. 4. 18:08
19/52 anonim válasza:
Ha olyan fontosak voltak és sokat jelentettek miért anyádnak foglaltak a helyet, miért nem nálad voltak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!