Miért adta anyám oda unokatestvéreimnek az összes játékomat,még a drágákat is?
Régen borzasztó sok Monster High babám volt és Én kicsi póni figurám és beleegyezésem nélkül az összeset odaadta unokatestvéreimnek.
Nem játszok velük persze,régóta nem,de azok nagyon fontosak voltak számomra és borzasztó szomorú vagyok,hogy még meg se kérdezett.
Együtt élek szüleimmel,a saját szobámban voltak egy szekrényben a játékok :) Sajnálom,hogy nem jöttem hamarabb akkor ez az egész veszekedés nem történt volna meg.
Ez az eset régebb történt,nem aktuális és iskolából jöttem haza éppen,csak még mindig ezen rágódok így kiírtam ezt a kérdést.
Volt egy nagyon szép néger hajas duci babám. Amit kb 5 évesen kaptam.
Mikor kollégiumba mentem anyám oda adta a szomszéd kislánynak.
Borzalmasan mérges voltam és vagyok mai napig mert féltve őriztem, hogy a leendő lányomnak oda adjam.
Hiába szóltam a szomszédnak nem kaptam vissza.
2 lányom született. 😑
Ez pofátlanság volt.
Gondolom, hogy a majdani gyerekednek tartogattad.
"Tudom,de akkor egy dobozba beletehette volna őket és a garázsba betette volna,ott semmibe se zavarta volna őt."
"Együtt élek szüleimmel,a saját szobámban voltak egy szekrényben a játékok :)"
Ez a kettő mákszemnyit üti egymast, nem baj? Ha otthon élsz és a te szobádban egy szekrényben volták ezek a babák, pontosan miért zavarták volna anyádat?
Szép kis kamutortenet, még el is hittük, csak sikerült túl tolni
Szóval most kamuzok. Anyám házában élek,az ő tulajdonában,akkor is zavarhatja őt,ha az én szobámban van. Egyértelműen foglalta a helyet,mivel pont a szekrény azon részén volt ahova anyám is pakolt kabátokat,mert náluk a szekrénybe nem fért el.
Miért találnék ki ilyen sztorit?
Nyugi, itt bárki bármit kérdez, ha az nem egy pizza recept, máris kamu :)
Nagyon nem volt szép tőle, valóban vannak olyan szülők bármily hihetetlen, hogy fogják és bizony továbbadják a gyerekük játékait a megkérdezésük nélkül, mert ők maguk úgy vélik, arra már nincs szükség. Lehet, hogy a kérdező is szívesen szétválogatta volna amihez már nem kötődik érzelmileg. Lehet, hogy valamit olyantól kapott aki már elhunyt, és attól még, hogy dobozban voltak esze ágában sem volt tőle megválni. Anyukának meg csak darab-darab.
Nekem 400 pónim van, sok gyerekkoromból, sokat használtan vettem, akkor is el szoktam gondolkodni, hogy vajon azoknak a kislányoknak az anyukája megbeszélte a gyerekkel, hogy továbbad a póni gyűjteményén, vagy csak feldobta a jófogásra amíg elment a csemete osztály kirándulni, az árából meg majd kap egy pulcsit.
Vettem így hatalmas pokemon tazo gyűjteményt is nevetséges áron, ott az eladó még azt is mondta, hogy körülnéz még a fia szobájában hátha talál még.
Ui.: utóbbihoz nem is nagyon mertem sokáig hozzányúlni, szétválogatni, vegyíteni az enyéimmel, hátha az eredeti tulajdonosa esetleg visszakérné.
Hozzáteszem, nekem is a szüleim garázsában vannak bedobozolva, nem törölgetem meg pakolászom őket nap mint nap, de ha annak onnét lába kélne az hatalmas probléma lenne mert egyébként is egy thaiföldi nyaralás ára benne van :D
49
Na szép, szegény fiú, biztos ő is, mint a barátom sokszor elsírja hogy a tesója elcserélte a charizard Pokémon kártyáját egy csokitojasra:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!