Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért adta anyám oda unokatest...

Miért adta anyám oda unokatestvéreimnek az összes játékomat,még a drágákat is?

Figyelt kérdés

Régen borzasztó sok Monster High babám volt és Én kicsi póni figurám és beleegyezésem nélkül az összeset odaadta unokatestvéreimnek.

Nem játszok velük persze,régóta nem,de azok nagyon fontosak voltak számomra és borzasztó szomorú vagyok,hogy még meg se kérdezett.

2020. szept. 4. 17:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
91%

18as

Hagyd már ezt, itt nem erről van szó. Ki is viheti az udvarra és felgyújthatja az összeset, ha akarja, mert az ő cuccai. Hogy kellett volna kifejeznie a becsben tartását? Hogy jön ez ide? Ha te nem mész ki két évig a nyaralódba és felveri a gaz, akkor beköltözhetek és mondhatom, hogy bocs én úgy látom nem tartottad elég becsben, úgyhogy szorri de már az enyém?

2020. szept. 4. 18:11
 22/52 anonim ***** válasza:
95%

19, 20

Akkor normáliséknál ez úgy zajlik, hogy "kislányom vidd el innen/be a szobádba a régi játékaidat, mert nem férek már el tőlük. Ha nem kell, akkor odaadom az unokatesóknak." De itt kommentár nélkül az anyja odaajándékozta másnak a gyerek dolgait. Azért ne legyen már ez a normális dolog. Találok valamit a házban, amit a másik most éppen nem használ semmire, kérdés nélkül kidobhatom, nálatok ez így megy?

2020. szept. 4. 18:13
 23/52 anonim ***** válasza:
13%
Ha valaki nem néz két évig a nyaralója felé és felveri a gaz, kap bírságot pl. a parlagfú miatt, kirabolják, szétverik részeg fiatalok, odamennek lakni a csövesek stb. Ha nem tartja vk becsben a nyaralóját, igen, tönkreteszik mások...ez pontosan így működik. Lehet hogy nem volt szép az anyjától, hogy kidobta szó nélkül, de a lány is hibás, mert nem foglalkozott velük, csak azután akart volna, miután eltűntek. Elég régóta heverhettek ott, nemcsoda hogy kiselejtezett kacatnak lettek nézve...
2020. szept. 4. 18:15
 24/52 anonim ***** válasza:
8%

21!

Ne keverd már a szezont a fazonnal. Hoyg jön a nyaraló a játékokhoz? Ha a kerdezo felnőtt, már rég elvihette volna magához a játékait. Nem vitte, nyilván nem voltak olyan fontosak. Az anyja kerülgette egy ideig , aztán úgy döntött, elég volt. Hany éve porosodtak nala, 10?

2020. szept. 4. 18:16
 25/52 anonim ***** válasza:
89%

22!

Valóban, így is lehetett volna. Még úgy is, hogy figyi, anyu, itt hagyom a babáimat, de majd elviszem őket, ne dobd már ki.

2020. szept. 4. 18:17
 26/52 anonim ***** válasza:
89%

Nekem kb a 10. születésnapomon anyám a zsúr közepén az osztálytársaim előtt adott oda egy halom plüsst, PS2-t meg egy dupla táncszőnyeget az akkor 4 éves unokaöcsémnek meg a még pocaklakó unokahúgomnak...Mikor meg mertem említeni, hogy de azokat én még szeretném használni, eltenni, az összes barátom, néhány ott levő szülő füle hallatára letorkollt, hogy “hát nem kicsit irigy a gyerek, mi?”

Ja persze mindkettő kb a sarokban porosodott náluk, mert a PS2 már akkor se volt új, de mire unokaöcsém olyan korba ért, hogy érdekelje, pláne, a táncszőnyeg meg nem izgatta fiúként. Unokahúgom 5-6 éves korára meg már be se lehetett őket kapcsolni, nem indultak el a szoftverek, programok. Hadd gratuláljak évtizedes távlatból is ehhez...

Az biztos, hogy én a saját gyerekemet soha nem aláznám meg így.

2020. szept. 4. 18:20
 27/52 anonim ***** válasza:
83%
Igen, de ott TE döntesz úgy, hogy parlagon hagyod a nyaralót, lexarod, vállalod a bírságot, stb. Ettől még más nem rendelkezhet felette, és amikor odamész, nyugodt szívvel dobhatod ki a csöviket onnan. Mellesleg a szétveréssel a fiatalok ugyanúgy nem járnak el helyesen, ahogy az anya tette a játékokkal. Más cuccával rendelkezett a tulaj engedélye nélkül. Na mindegy hagyjuk a nyaralót, ilyen szempontból nem ez a legjobb példa.
2020. szept. 4. 18:21
 28/52 anonim ***** válasza:
91%

Kedveskéim, honnan tudjátok, hogy nem gondosan elcsomagolva várakoztak a kamrában?

Az lett volna a MINIMUM, hogy anyuka megkérdezi, hogy odaadhatja-e a játékokat vagy jelzi, hogy neki útban van, keressenek rá megoldást. Nagy ló felnőtt vagyok, de a családi házban maradt cuccaimat egyedül vagy közösen szanáljuk.

Kevésbé ismert tény: a jó állapotban lévő, régebbi Én pici pónim és Monster High figurák elég sokat érnek, már csak ezért sem érdemes elkótyavetyélni őket.

2020. szept. 4. 18:25
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom, ha nálam van valakinek a cucca és már zavar, akkor először megkérdezem őt, hogy mit akar vele csinálni, nem szó nélkül odaadom valaki másnak. De lehet én vagyok furán bekötve.
2020. szept. 4. 18:26
 30/52 anonim ***** válasza:
23%

28!

Kizárt dolognak tartom, hohy barki is tovább adna olyasmit, aminél fel lett hívva a figyelme, hohy arra a tulajdonosának szüksége van

Plusz valahogy nem tűnik életszerűnek, hogy anyuka csakúgy bement a kamraba, kibonthatta a babákat és a homlokára csapott, ez jó lesz a kis Mancikának.

2020. szept. 4. 18:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!