Miért adta anyám oda unokatestvéreimnek az összes játékomat,még a drágákat is?
Régen borzasztó sok Monster High babám volt és Én kicsi póni figurám és beleegyezésem nélkül az összeset odaadta unokatestvéreimnek.
Nem játszok velük persze,régóta nem,de azok nagyon fontosak voltak számomra és borzasztó szomorú vagyok,hogy még meg se kérdezett.
Mert szerinte azok lomok.
Nem volt szép tőle.
Megértelek. Nekem közel a 40 felé a mai napig hiányzik pár.. és hozzáteszem ma már néhány darab ereklyének számítana. Illetve annak is számít, csak nem nálam van.
Persze annak idején még én voltam a rossz, az irigy, amiért kicsaptam a balhét. Mert hát sajnálom a kisebbtől és hasonló beszólások.
Ha anyukádnak azt mondod, ne add oda, úgyis azzal érvelt volna ellened, hogy nem játszol már velük és stb..stb.. irigység.. bla..bla
Nem volt tőle szép, nekünk minden volt játékunk fent van a padláson.
Az én anyám gyerekkoromban dobta ki a kedvenc játékomat míg én suliban voltam, mert szerinte nem kellene azzal játszani, szóval tudom milyen érzés lehet.
Úgy volt vele, hogy már úgysem játszol vele, akkor minek tárolgatni, odaadja egy gyereknek, aki játszik is vele. Ettől függetlenül azért nyilván megkérdezhetett volna.
Bár most őszintén, de tényleg mit kezdesz vele? Mi most költöztünk nemrég, gyerekünk is van és rájöttünk, hogy sajnálunk sok mindent, de valójában tényleg csak a helyet foglalják és teljesen felesleges őrizgetni. Sok játékát odaadtunk mi is, mert úgysem játszott vele a gyerekünk. Mondjuk ő választott, hogy mik maradjanak és miket adhatunk oda. De még egyszer hangsúlyozom, nem volt ez így jó megoldás anyukád részéről.
Az én anyám is odaadta unokatesómnak a régi gyerekkönyveinket, diavetitőt filmekkel, társasjátékokat. Sajnáltam, mert értékes könyvek, játékok voltak, ráadásul hiába mesekönyv volt a nagy része, hiányzott.
Azt mondta, csak porfogó volt. Aztán pár éve újra venni akart, mert az unokák akarták...hát, dobott egy hátast, amikor meglátta az árakat.
Utolsó, ez egy jó nagy hülyeség, amit ide leírtál. Jól érthetően megfogalmazta a kérdező, hogy szerette ezeket és rosszul esik neki a mod,ahogy a szülője eljárt. Az is gáz, amit te csináltál a gyerekeiddel.
Kérdező ,nekem pár hete a szemem láttára hirdette meg édesanyám a gyerekkori kedves könyveimet, miközben 3 iskolás unokája van, a negyedik pedig most született. Mikor rosszulesett, neki az esett rosszul, hogy nekem rosszul mert esni amit csinált. Ilyen is van.
Kérd vissza a babákat. Meséld el, mi történt. Meg fogják érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!