Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyenek az unokatestvéreim?

Miért ilyenek az unokatestvéreim?

Figyelt kérdés
Vasárnap voltak nálunk mert jöttek valami szekrényért. Amint bejöttek a szobámba mindent össze ugráltak mint valami állatkertben. Természetesen a kisebbek nem hagyhatták békén a tengeri malacot ezért kivették szegényt és elkezdték püfölni. Hiába szóltam rájuk nem hagyták abba. Az egyiket megfogtam és egy picit megütöttem. Erre letették azt a szerencsétlen állatot. Gondoltam ennél rosszabb nem lehet. Hát óriásit tévedtem. Az egyik gyerkőc nekiállt megrugdalni engen és közben ordibált hogy játszani akar. Adtam nekik néhány műanyag vackot hogy békén hagyjanak mindent ami él és mozog. Persze nekik támadt az a remek ötletük hogy ezzel csapkodják meg a falat és a bútorokat. Már nagyon nem bírtam idegileg szóval fogtam és kimentem a szobából. Feltétlenül arra kellett visszaérnem hogy az egyik a tűvel játszik a másik meg a tisztasági betéttel. Igazából egyenesen utálom őket. Nem értem hogy lehet hogy ketten vannak de mint a vadállatok. Elviselhetetlen számomra ez a viselkedés.
2016. júl. 27. 03:10
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez annak a következménye lehet, hogy a gyerekeket nem nevelték, nem állítottak határokat sem, azt sem mondták el, mit szabad és mit nem.

Nem próbálták őket értelmes tevékenységekkel lekötni soha és a gyerekekben mindig meglévő kreativitás (szerintem) ezért ilyen destruktív tevékenységekbe fordul át.

Máskor szerintem zárd be a szobádat, ha szüleik nem nevelték meg őket, más se tud hatni rájuk.

Remélem a tengerimalacnak nem lett baja.

2016. júl. 27. 04:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyet ertek az elottem szoloval! Meg annyit fuznek hozza hogy mondel a szuleinek hogy hogy viselkednek a gyerekei! Zard a szobaajtod a legkozelebb mennek!
2016. júl. 27. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért a szülőkhöz is lehetne egy-két szavad.
2016. júl. 27. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A tengeri malac jól van azon kívül hogy az eset óta nem mer kijönni. A szüleik is tudják milyenek. Konkrétan a kisebb az anyja szeme láttára rugdosott engem. Ráadásul szerintem nem normális család szóval inkább kerülöm őket mint eddig is. Mindent kritizálnak és ha nálunk vannak kieszik az egész hűtőt öt perc alatt. Múltkor az anyjuk rám kiabált amiért rá szóltam a kisebbre hogy turkáljon a fiókjaimban. Az anyja azt mondta hogy ez engem ne zavarjon mert a gyerekek kíváncsiak. Az egy dolog hogy kíváncsiak de még a szüleim se turkálnak a fiókokban meg a szekrényben nem hogy ők.
2016. júl. 27. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Uristen..akkor tenyleg egy elcseszet csalad..

Az a te fiokat provat szfera senki nem nyulhat oda rajtad kivul! Legkozelebb te meg az anya elott vagd szajba a fiat!

2016. júl. 27. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!