Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyenek hozzám az...

Miért ilyenek hozzám az unokatestvéreim?

Figyelt kérdés
nagy a család, közös suliba járunk mindannyian az unokatestvéreimmel 5-en vagyunk,régen annyira jól kijöttem velük, de kb 3 hónapja köszönés nélkül, de még annyi sem,hogy helló-t sem kapok ami nem esik annyira jól. Én köszönök nekik,hogy sziasztok,hogy vagytok? És elmennek. Annyira rosszul esik ez nekem.... Mit tegyek? Nagyon boldog lennék,hogy beszélhetnék velük de mindig elmennek előttem

2018. máj. 25. 19:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu h három honapja vki vmivel teledumálta ellened a fejüket.
2018. máj. 25. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem beszéled ezt meg velük?
2018. máj. 25. 19:11
 3/18 A kérdező kommentje:
boldog lennék nagyon,hogy minden rendben lenne beszélgethetnék velük újra,mert nagyon szeretem őket és a testvéreim.. Csak nem tudom,hogy mit tegyek,hogy tegyem jóvá ezt? Nem tettem ellenük semmit se..
2018. máj. 25. 19:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Beszélgetni nem lehet velük, köszönés nélkül elmennek előttem mai napon is megkérdeztem,hogy hogy vannak? Milyen lesz az év vége? Erre semmi válasz se
2018. máj. 25. 19:14
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Mi nem érthető azon, hogy őket kérdezd meg, mi bajuk van veled? Attól, hogy lemész csicskába, nem fog semmi változni.
2018. máj. 25. 19:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.
2018. máj. 25. 19:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Hétfőn megkérdezem ,hogy mi a faa@@ bajuk van velem ha arra se jön válasz örökre kizárom őket életemből.
2018. máj. 25. 19:28
 8/18 A kérdező kommentje:
egyszer megkel sajnos hozni egy döntést.
2018. máj. 25. 19:29
 9/18 anonim válasza:
100%
Az nem lehet, hogy a szüleid, meg az Ők szülei összekaptak valamin, aztán rád is megharagudtak? (csak egy tipp történt már ilyen velem is)
2018. máj. 25. 19:31
 10/18 A kérdező kommentje:
De igen az egyikkel valóban volt egy kis veszekedés ki se békültek 3 hónap után se. És ezért nem beszélnek velem? De Én erről nem tehetek de legalább velem beszélnének...Próbálok mindent megtenni de nem járok sikerrel.
2018. máj. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!