Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem hagy...

Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén a bolti eladósággal, és nem érti meg, hogy nem szeretném, és emiatt megbántottam őt, mert folyamatosan mondja?

Figyelt kérdés

Anyám bolti eladóként dolgozik, és minden nyáron elmondta, hogy ha majd betöltöm a 16-ot, akkor mehetek oda dolgozni nyáron. Ezen az éven töltöttem be a 16-ot, és már egész nyáron nem hagyott ezzel békén, hogy menjek és menjek. De mindig mondtam, hogy nem. Ma pedig elkezdte mondani, hogy ezen a nyáron nem mentemy de majd jövő nyáron menjünk és hogy az milyen jó lesz. Én meg el is mondtam neki, hogy miért, erre ő megsértődött. Azt mondtam, hogy nem akarok 6 órán át a pénztárban rohadni, meg kódokat tanulni, mert rohadt ciki.

Most megsértődött, pedig ezerszer elmondtam, már, hogy nem akarok odamenni. Nem szeretném a nyaramat végigdolgozni, a nyár azért van, hogy pihenjek. Nem érti meg, hogy én nem akarok bolti eladóskodni.

2020. aug. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 Bellatrix:3 ***** válasza:
66%
#80 Ez szép és jó, de nem mindenki gondolkodik így. És megteheti ez van ha tetszik ha nem. Nekem pl megvették amit kértem normál keretek között márkás cipő stb. Évente egyszer pl szülinap, karácsony kérhettem ilyesmit és meg is kaptam. Nem baj az ha a gyerek mindent megkap. Neked dolgoznod kellett ezekért van akinek nem kell. El kell fogadni ezt, hogy örülni kell, hogy van aki olyan helyzetbe van, hogy ekkora korába nem kell diakmunkaznia
2020. aug. 10. 20:12
 82/83 Bellatrix:3 ***** válasza:
100%
*És szerintem ez így is rendben van.
2020. aug. 10. 20:13
 83/83 anonim ***** válasza:
56%
Jár mindenki vásárolni. Jól látható milyen a pénztáros munkája. 10 idegen ember a pénztárnál idegesen toporog, figyelik az eladó munkáját meg az eladót is. Nem mindenki szereti, ha nézik. Kezdő lenne, követne el hibákat. Kérdező nem biztos az a fajta, aki 10 idegen ember előtt elkiáltja magát! "Anyu! hozd a kulcsot, mert elrontottam!" :) Fizetésből levonásokra már ne is menjünk bele. Kezdő lenne, követne el hibákat. Ennél a foglalkozásnál a hiba pénzbe kerül, amit sok esetben saját zsebből kell fizetni. Megértem a Kérdezőt miért nem akarja. Másik munkát kell nézni és anyu lehet egy kicsit megnyugodna.
2020. aug. 10. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!