Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem hagy...

Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén a bolti eladósággal, és nem érti meg, hogy nem szeretném, és emiatt megbántottam őt, mert folyamatosan mondja?

Figyelt kérdés

Anyám bolti eladóként dolgozik, és minden nyáron elmondta, hogy ha majd betöltöm a 16-ot, akkor mehetek oda dolgozni nyáron. Ezen az éven töltöttem be a 16-ot, és már egész nyáron nem hagyott ezzel békén, hogy menjek és menjek. De mindig mondtam, hogy nem. Ma pedig elkezdte mondani, hogy ezen a nyáron nem mentemy de majd jövő nyáron menjünk és hogy az milyen jó lesz. Én meg el is mondtam neki, hogy miért, erre ő megsértődött. Azt mondtam, hogy nem akarok 6 órán át a pénztárban rohadni, meg kódokat tanulni, mert rohadt ciki.

Most megsértődött, pedig ezerszer elmondtam, már, hogy nem akarok odamenni. Nem szeretném a nyaramat végigdolgozni, a nyár azért van, hogy pihenjek. Nem érti meg, hogy én nem akarok bolti eladóskodni.

2020. aug. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
45%
És nem tudtad volna ezt szebben megmondani neki?
2020. aug. 10. 01:34
 42/83 anonim ***** válasza:
75%
Nagyobb cink az, amit leművelsz, mint bármilyen munka a világon. Ha beállnál a pult mögé, abból csak tanulhatnál. Ez nyilvánvaló, gondolkodj el rajta
2020. aug. 10. 02:31
 43/83 anonim ***** válasza:
65%
Abba belegondoltál, hogy a mindennapjai kb felét ezzel a ciki dologgal tölti csak azért, hogy te élni tudj? Tisztelet, megbecsülés, hála, semmi?
2020. aug. 10. 02:33
 44/83 anonim ***** válasza:
40%

Ne akarjatok már itt egy kamaszt nevelni!

Szülei is max. keretek közt probálhatják most tartani.

2020. aug. 10. 02:43
 45/83 anonim ***** válasza:
70%
Dinnyét szedtem, energiaitalt címkéztem, házról házra járva kutyákat számoltam az önkormányzat számára, utp kábeleket húztam be napi több százat akár, mindezt apró pénzért. Utolsó robotmunkák voltak, de hidd el olyan jól éreztem magam közben, iszonyat sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtam. Ha másért nem is, de legalább emiatt adj neki egy esélyt
2020. aug. 10. 02:44
 46/83 anonim ***** válasza:
30%
#45 Most bíztos sokan írigyelnek téged ezekért. 😁
2020. aug. 10. 03:06
 47/83 anonim ***** válasza:
73%
Ezt most, hogy érted?
2020. aug. 10. 03:24
 48/83 anonim ***** válasza:
58%
vessző nélkül : ]
2020. aug. 10. 03:24
 49/83 anonim ***** válasza:
30%
#45 Most, bíztos hogy sokan írigyelnek téged ezekért. 😁
2020. aug. 10. 07:00
 50/83 anonim ***** válasza:
34%

40-es, egy szülőnek az a dolga, hogy önálló embert neveljen a gyerekéből, ehhez hozzátartozik az is, hogy megtanítja neki a munka és a pénz értékét. Az a legrosszabb szülő, aki csak a gyerek szájába tesz mindent, de nem tanítja meg helytállni az életben.

Amiről a 45-ös ír, azt azért hasznos megtapasztalni fiatalon, hogy amikor már a szakmájában fog dolgozni, normál bérért, mindig vissza tudjon gondolni arra, hogy vannak ám kevésbé élvezetes módjai is a penzkeresesnek es ne csusszon vissza oda. A kis selyemmajmokat, akiknek meg erőn felül kinyaljak a popsiját, mint ahogy ott is ez elvárás a szülők felé, total életképtelen, hisztis és versenyképtelen emberek lesznek. Ami egyébként az előző típus szempontjából nem rossz, legalább a nyomukba se tudnak érni, kevesebb vetélytárs:)

2020. aug. 10. 07:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!