Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén a bolti eladósággal, és nem érti meg, hogy nem szeretném, és emiatt megbántottam őt, mert folyamatosan mondja?
Anyám bolti eladóként dolgozik, és minden nyáron elmondta, hogy ha majd betöltöm a 16-ot, akkor mehetek oda dolgozni nyáron. Ezen az éven töltöttem be a 16-ot, és már egész nyáron nem hagyott ezzel békén, hogy menjek és menjek. De mindig mondtam, hogy nem. Ma pedig elkezdte mondani, hogy ezen a nyáron nem mentemy de majd jövő nyáron menjünk és hogy az milyen jó lesz. Én meg el is mondtam neki, hogy miért, erre ő megsértődött. Azt mondtam, hogy nem akarok 6 órán át a pénztárban rohadni, meg kódokat tanulni, mert rohadt ciki.
Most megsértődött, pedig ezerszer elmondtam, már, hogy nem akarok odamenni. Nem szeretném a nyaramat végigdolgozni, a nyár azért van, hogy pihenjek. Nem érti meg, hogy én nem akarok bolti eladóskodni.
Ne akarjatok már itt egy kamaszt nevelni!
Szülei is max. keretek közt probálhatják most tartani.
40-es, egy szülőnek az a dolga, hogy önálló embert neveljen a gyerekéből, ehhez hozzátartozik az is, hogy megtanítja neki a munka és a pénz értékét. Az a legrosszabb szülő, aki csak a gyerek szájába tesz mindent, de nem tanítja meg helytállni az életben.
Amiről a 45-ös ír, azt azért hasznos megtapasztalni fiatalon, hogy amikor már a szakmájában fog dolgozni, normál bérért, mindig vissza tudjon gondolni arra, hogy vannak ám kevésbé élvezetes módjai is a penzkeresesnek es ne csusszon vissza oda. A kis selyemmajmokat, akiknek meg erőn felül kinyaljak a popsiját, mint ahogy ott is ez elvárás a szülők felé, total életképtelen, hisztis és versenyképtelen emberek lesznek. Ami egyébként az előző típus szempontjából nem rossz, legalább a nyomukba se tudnak érni, kevesebb vetélytárs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!